|

Bakan Koca, Cem Yılmaz'ın çağrısına yanıt verdi: Sağlık çalışanlarına ücretsiz gösteri yaparım demişti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya çağrıda bulunmuş, sağlık çalışanları için moral toplantıları düzenlenirse ücret almadan katılacağını söylemişti. Bakan Koca'dan ünlü komedyene yanıt gecikmedi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Sayın Sağlık Bakanımız bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu" ifadelerini kullandı.

09:59 - 22/10/2020 Thursday
Güncelleme: 10:08 - 22/10/2020 Thursday
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, dün Sağlık Bakannı Fahrettin Koca'ya bir çağrıda bulunmuştu. Twitter hesabından açıklama yapan Yılmaz, "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Sağlık Bakanı Koca'dan Yılmaz'a cevap gecikmedi. Ünlü komedyen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni cok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok tesekkür ediyorum .Doktorlarımız,hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileri yle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu."

#Fahrettin Koca
#Cem yılmaz
#gösteri
#sağlık çalışanları
3 years ago