|

Erdal Tosun'un cenazesi yarın toprağa verilecek

Bu sabah Sarıyer'de trafik kazası geçiren Erdal Tosun hayatını kaybetti. Acı haber tüm Türkiye'yi yasa boğarken Tosun ailesi ilk törenin yarın saat 12.00'de Beşiktaş Kültür Merkezi'nde, cenaze töreninin ise Levent Camisi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yeni Şafak
15:10 - 30/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:18 - 30/11/2016 Çarşamba
AA
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Erdal Tosun 9 Nisan 1963'te İstanbul'da doğdu.
Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Erdal Tosun 9 Nisan 1963'te İstanbul'da doğdu.

Sarıyer'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Erdal Tosun'un cenazesi yarın toprağa verilecek. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Büyükdere Caddesi'ndeki kazanın ardından olay yerinde hayatını kaybeden Tosun için ilk tören, yarın saat 12.00'de Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) yapılacak.



Ünlü sanatçının cenazesi, Levent Cami'sinde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığında medfun bulunan kardeşi Gürdal Tosun'un yanına defnedilecek.



Erdal Tosun


Erdal Tosun, 1963'te İstanbul'da dünyaya geldi. Yeşilçam aktörlerinden Necdet Tosun'un oğlu olan Erdal Tosun, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Tosun, çok sayıda tiyatro oyununun yanı sıra dizi ve filmlerde de rol aldı.



#Beşiktaş Kültür Merkezi
#BKM
#dizi
#Erdal Tosun
#Gürdal Tosun
#oyuncu
#sinema
7 yıl önce