|

HDP'ye destek veren Beren Saat şehitler için sessiz

HDP'ye destek veren Beren Saat son 5 haftadır sessizliğini ABD'den paylaştığı tatil fotoğrafıyla bozdu. Ünlü oyuncunun fotoğrafı Türk halkının tepkisini çekti.

Yeni Şafak
10:20 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 07:32 - 4/08/2015 Salı
Diğer

Sosyal medyadan yaptığı siyasi paylaşımlarla farklı kesimlerin tepkisini çeken Beren Saat, son 5 haftadır sessizliğe bürünmüştü. Bugüne kadar Türkiye'nin her gündem maddesiyle ilgili fikrini instagram'da dile getiren ünlü oyuncu, ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırıları karşısında sessiz kaldı. Ünlü oyuncu, eşi Kenan Doğulu ile evlilik yıldönümü kutlamak üzere gittiği Los Angeles'tan bir paylaşım yaptı.



Aile arasında
gerginlik


Bu fotoğrafın altına da İngilizce olarak "Brando diyor ki; bizi bozguna uğratan yargılarımız... Capolla, palmiye ağaçları ve ay" diye yazan Beren Saat'e tepki yağdı. Ünlü oyuncu, daha önceki siyasi yorumları yüzünden kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun da tepkisini çekmişti. ;Takvim gazetesinde yer alan habere göre Serpil Doğulu "Senin tavrın, oğlum da dahil tüm ailemize zarar veriyor" diyerek gelinini uyardı. Hatta bu olay, aile arasında da tatsızlıklara sebep oldu.



Polis müdahalesini eleştirmişti


Beren Saat, son birkaç haftadır verdiğimiz şehitler için sessiz kalınca eleştirilerin hedefi haline geldi. Beren Saat bundan 5 hafta önce yaptığı son paylaşımında Türkiye'deki eşcinsel yürüyüşlerinde yapılan polis müdahalesini eleştirmişti. Daha önceki paylaşımlarında da HDP'yi destekleyen Saat, son birkaç haftada verilen şehitlerle ilgili ise tek kelime etmedi.



#Beren Saat
#Kenan Doğulu
#HDP
#şehit
#paylaşım
#instagram fotoğrafları
#yorum
9 yıl önce