|

Kelebek 1 Mayıs'ta vizyonda

"Yıl 1996. 11 Eylül faciasına yaklaşık beş yıl var ama facianın temelleri şimdiden atılıyor çünkü dünya karışık bir yerdir ve hiçbir şey bir gün önce başlamaz."

Yeni Şafak
00:00 - 28/04/2009 Tuesday
Güncelleme: 17:54 - 28/04/2009 Tuesday
Yeni Şafak
Kelebek 1 Mayıs'ta vizyonda
Kelebek 1 Mayıs'ta vizyonda

Yönetmenliği Cihan Taşkın'ın yaptığı Kelebek filmi 1 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak.


Çekimleri Urfa, İstanbul, Afganistan ve Amerika gibi mekanlarda gerçekleştirilen ve toplam maliyeti 2 milyon doları geçen filmde yaklaşık 900 e yakın figüran kullanıldı. Filmin müziklerini ise dünyaca ünlü Grammy, Emmy ödülleri kazanan Brian Kenae ile ülkemizde sevilen ve tanınan Faruk Tekbilek yaptı.




Film, dünyanın kaderini değiştirmek için mutlaka terörist mi olmalı? Sorusuna yanıt ararken sıradan bir hayat yaşayan bir adamın yakınındaki çöp kutusunda patlayan bombadan sonra hayatının alt üst oluşunu ve geçmişini sorgularken hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatıyor.





Başlıca rolleri Rıdley Scott'ın Cennetin Krallığı filmindeki Selahattin Eyyubi karakteri ile gönlümüzde taht kuran Suriyeli oyuncu Ghassan Massoud, Caner Cindoruk, Deniz Bolışık, Şahin Çelik, Münir Can Cindoruk, Volga Sorgu, Serhat Yiğit ve Sümer Tilmaç'ın rol aldığı Kelebek 1 Mayıs'ta vizyonda olacak.



Filmin görüntü yönetmeni Meksika asıllı ve NewYork Film Akademisinde ders veren Demian BARBA yaparken filmin yönetmenliğini de Cihan Taşkın üstlendi.


Film ile ilgili detaylı bilgiye www.filmkelebek.com'dan ulaşılabilir.















15 years ago