|

Kim Milyoner Olmak İster’e ünlü oyuncu katıldı hayat hikayesiyle izleyenleri duygulandırdı

Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'e oyuncu Berivan Edebali hayat hikayesiyle yarışmaya damga vurdu. Haziran ayında kanserden kaybettiği ablasının kızının bakımını üstlendiğini anlattı. Edebali, ablası ile ilgili bu anısını anlatırken stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

Yeni Şafak
09:26 - 31/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:56 - 31/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
 Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.
Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.

Oyuncu Berivan Edebali, Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki bölümüne katıldı. Kendini tanıtırken ablası ile olan anısını paylaşan Berivan Edebali, Haziran ayında kanserden kaybettiği ablasının kızının bakımını üstlendiğini anlattı. Edebali, stüdyodakileri ve izleyenleri hikayesiyle hüzünlendirdi.

  • Edebali, "Ablam ağır bir tedavi sürecindeydi. Çok güçlüydü. Azmetti ve tedaviye de cevap verdi. Bu hastalığı yendi diye sevinirken maalesef bin 314 gün sonra akciğere bir emboli gelişince sağ gösterip sol vurdu bize. Umarım bizi görüyordur. Gidenlere ne olduğunu bilmiyorum ama kalanlara ne olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Edebali, o günden sonra 4,5 yaşındaki yeğeninin bakımını da kendisi üstlendiğini söyledi. Edebali, ablası ile ilgili bu anısını anlatırken stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

5'inci soruda veda etti

Berivan Edebali, bilgi yarışmalarına olan ilgisinden dolayı şansını denemek istediğini söyledi. Ancak, oyuncu 5'inci soruda elenerek yarışmaya veda etti.

#Kim Milyoner Olmak İster
#Yarışma
#Yarışmacı
5 yıl önce