|

Malikanede katliam

İngiliz milyoner Foster ve ailesi, malikanelerinde hunharca katledildi. Kulübedeki köpekleri de vuran katiller, evi ateşe verdi

Shropshire
00:00 - 30/08/2008 Cumartesi
Güncelleme: 03:07 - 30/08/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Malikanede  katliam
Malikanede katliam

İngiltere'nin Shropshire bölgesindeki malikanede salı akşamı çıkan yangının ardından bölgeye giden polis ekipleri İngiliz milyoner Christopher Foster, eşi Jillian ve kızları Kirstie'nin hunharca katledildiğini gördü. Ev sahibi Foster'in şaibeli iş bağlantıları yüzünden milyar dolarlık evinin yakıldığı ailesinin de öldürüldüğü düşünülüyor.


HAYVANLARAKURŞUN

Malikane ve çevresinde yapılan incelemede, iki köpeğin kulübelerinde kurşunlandığı, eve sürüklenip yakıldığı belirlendi. Foster'ların beslediği 3 at ile çok sayıda ördek, tavuk ve domuzun da kurşunlandığı ve leşlerinin çevrede dağınık halde bulunduğu öğrenildi. Yangında aileye ait 4 lüks araç da kullanılamaz hale geldi.


TEHDİTLER ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Komşuları, Foster'ın kendilerine, 'tehdit altında olduğunu' söylediğini belirtirken, polis, işadamının herhangi bir koruma talebinde bulunmadığını açıkladı. İşadamının tedarikçilere 2 milyon, vergi kurumuna ise 1,5 miyon dolar borcu olduğu ifade ediliyor.



16 yıl önce