|

Necmettin Erbakan belgeseli bu akşam TVNET'te

TVNET, çok konuşulacak, unutulmayacak bir belgeseli daha izleyicisi ile buluşturuyor. Büyük Türkiye İdealine Adanan Ömür: Necmettin Erbakan ismiyle bu akşam yayınlanacak belgeselde, Necmettin Erbakan’ın bugünün Türkiyesi’ne mirası anlatılıyor.

Yeni Şafak
11:48 - 27/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:27 - 27/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

“Büyük Türkiye İdealine Adanan Ömür: Necmettin Erbakan" ismiyle yayınlanacak olan belgeselde, Türkiye siyasetine yön veren, Milli görüş mücadelesinin kurucusu ve mimarı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayat serüveni, Türkiye'ye ve İslam dünyasına hizmetleri, dava adamlığı, idealizmi, teşkilatçılığı ve bütün yönleriyle “bir Savunan Adam olarak" Necmettin Erbakan'ın bugünün Türkiyesi'ne mirası anlatılıyor. “Büyük Türkiye İdealine Adanan Ömür: Necmettin Erbakan" belgeseli bu akşam 21.30'da yayınlanacak.











İlk bölümü bugün yayınlanacak olan belgeselin Yapımcılığını, TVNET Yayın Müdürü İsmail Halis, Yönetmenliğini Ayşe Demir, danışmanlığını Abdullah Aydemir, editörlüğünü ise Oktay Berber üstleniyor. Çok geniş bir arşiv çalışmasıyla hazırlanan belgeselde, uzun yıllar boyu Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yakınında bulunmuş, dava ve çalışma arkadaşları, gazeteciler, milletvekilleri, danışmanlar da tanıklıklarını paylaşıyor.




#Necmettin Erbakan
#tvnet
8 yıl önce