|

Şehir Rehberi

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/01/2016 Pazar
Güncelleme: 04:00 - 17/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Hayata şıklık katan tasarımlar





İpekyol'un yeni Denim koleksiyonu,hayat tarzına göre şekil alan seçenekleriyle, denime yeni bir yorum getiriyor. Çabasız şıklığın, rahatlık anlayışı ile buluştuğu koleksiyonda yer alan renk ve yıkama seçenekleriyle İpekyol, Skinny Fit adı verilen esnek kumaşıyla rahat hareket etme imkanı sunuyor. Geleneksel kalıbın, kısaltılmış paça ile yeniden yorumlanan versiyonu Cropped Straight Fit ile de stil tercihinize sihirli bir dokunuş katıyor.



Miniklere Karne Hediyesi Civil'den





Bebek ve çocuk sektöründeki son trendleri bir arada bulma imkânı sağlayan Civil, çocukların karne sevincine ortak olmak için yepyeni bir kampanya başlattı. Civil, birbirinden renkli mont, yağmurluk, kazak, elbise, pantolon gibi tüm tekstil ürünlerinde geçerli 150 TL'lik alışverişte anında 50 TL indirim sağlıyor. Türkiye geneli tüm mağazalarda 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak kampanya çocuklar kadar anne babaların da yüzünü güldürecek.



Macar gitarist Ferenc Snetberger Akbank Sanat'ta





Dünyaca ünlü Macar gitarist ve besteci Ferenc Snetberger, Akbank Sanat Gitar Günleri kapsamında 20 Ocak'ta vereceği konserle müzikseverleri türler ötesi bir yolculuğa çıkaracak. Ünlü gitarist konserinde geleneksel Roma müziği, Flamenco ve Brezilya müziğinden ilham alarak bestelediği eserlerini seslendirecek. 28 Ocak'ta müziğinin yanı sıra etkileyici sahne performansı ile ünlü gitarist ve besteci Marek Pasieczny ve 30 Ocak'ta ise Fransız besteci ve gitarist Jean-Baptiste Hardy Akbank Gitar Günleri'nde olacak.



Bu fuarı gezmeden evlenmeyin





Wyndham Grand İstanbul Levent, yepyeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Yeni evlenecek çiftlere evlilik sürecinde rehberlik etmek için 23 ve 24 Ocak tarihleri arasında evlilik fuarı düzenleyecek olan Wyndham Grand İstanbul Levent, A'da Z'ye tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında toplayacak. Birçok seçkin markanın katılacağı fuarda ziyaretçiler, merak ettikleri herşeyi bir arada bulabileceği gibi 2016 düğün trendlerini de yakından görme fırsatı yakalayacak.



Roxy Müzik Günleri başlıyor





Nesiller büyüten müzik yarışması Roxy Müzik Günleri, 20. yılında Rocco ile gençlerin yanında yer almaya devam ediyor. 20.cisi düzenlenecek Roxy Müzik Günleri 22 Ocak gecesi Koray Candemir ve Özge Fışkın'ın konserleriyle starr verecek. Konser serisinin ikincisi ise 26 Şubat gecesi Aylin Aslım ve Kerem Küçükay konserleri ile devam edecek.



Viko'dan Enerji haftasına özel oyun





Viko by Panasonic'in Çocuk Tiyatrosu, Enerji Verimliliği Haftası kapsamında öğrenciler için sahne alacak. Enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması ve geridönüşüm konularında birçok mesajın verileceği tiyatro oyunu bıgün Üsküdar Koza Tiyatrosu'nda ücretsiz olarak izlenebilecek. Eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan oyun sayesinde çocuklar hem çok eğlenecek hem de enerji verimliliği ve doğal kaynakların bilinçli kullanımı konusundaki sorumluluklarının farkına varacak.



Koton'la neşeli bebekler





Koton'un bebekler için sağlıklı kumaşlardan hazırladığı, rahatlık ve canlılığı buluşturan Koton Baby Koleksiyonu, bebeklere sıcacık bir kışın kapılarını aralıyor. Minik bebeklerin sağlık ve güvenliğine anneleri kadar önem veren Koton Baby, canlı renklerin ve neşeli desenlerin yer aldığı tasarımlarıyla bebekleri hem rahat hem de mutlu hissettirmelerini sağlayacak.



Şiir ve fotoğrafın uyumunu keşfedin





Dünyaca ünlü İranlı sanatçı Abbas Kiarostami, Türkiye'deki en kapsamlı sergisini 10 Nisan'a kadar Ankara CerModern'de sanatseverlerle buluşturuyor. Yönetmen, şair ve fotoğrafçı kimliğiyle çok yönlü bir sanatçı olan Abbas Kiarostami, Monaco'dan önce Türkiye'de sergilenen 43 eserinde sinema ve fotoğraf arasındaki uyumu şiirsel bir dille anlatıyor. CerModern'de sergilenen büyük ölçekli fotoğraf çalışmalarının yanısıra, sergi alanı içerisinde oluşturulan sinema salonunda sanatçının video işleri de izlenebiliyor.



İndirim ayağınıza geldi





Son trendleri, kaliteyi ve modayı bütçenizi yormayan fiyatlarla ayaklarınıza getiren FLO'nun her yıl ses getiren Büyük Kış İndirimi kampanyası başladı. Sezon ürünlerinde cazip indirim avantajları sunan kampanyayla; yüzlerce çeşit ayakkabı, bot, çizme ve çantalar 29,99 TL'den başlayan fiyatlarla karşımıza çıkıyor. FLO'nun Büyük Kış İndirimi'nden yararlanmak için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr 'yi ziyaret edebilirsiniz.



Kayak yaparken de şık olun





Despada'nın kış sporları için özel hazırladığı güneş gözlüğü koleksiyonunda yer alan modelleri, hafta sonu ve sömestr tatil tercihini kayak sporlarından yana kullananlar için en doğru seçim olacak.



Güneş ışınlarına karşı tam koruma sağlayan rahat gözlükler değişik tasarımlarıyla doğadaki parlamaları ve yansımaları önleyerek net bir görüş sağlıyor. Alışılmışın dışındaki modelleriyle farklılığını ortaya koyan Despada Eyewear, kayak tutkunlarına şıklığı da beraberinde getiriyor.



#şehir rehberi
#aktiviteler
#sinema
#tiyatrolar
#gezilecek yerler
8 yıl önce