|

İnce bu kez de kendini 'yalanladı'

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, dün gece katıldığı bir televizyon programında Avrupalı büyükelçilerin kendisine 'Erdoğan'ı yargılayacak mısınız' diye sorduğunu söylemişti. Canlı yayında bu sözleri kullanan İnce, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu sözleri kullanmadığını iddia etse de görüntüler kendi açıklamasını yalanladı.

Yeni Şafak
12:24 - 25/05/2018 Cuma
Güncelleme: 12:33 - 25/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün gece katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Program moderatörlerinden birinin sorusuna yanıt veren İnce, Avrupalı büyükelçilerin kendisine "Erdoğan'ı yargılayacak mısınız" diye sorduğunu söyledi. İnce, bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla böyle bir söz kullanmadığını öne sürerek, kendi kendini yalanlamış oldu.


Canlı yayında söyledi tweet ile yalanladı

Kendi söylediği sözleri inkar eden İnce, attığı tweet'te "AB Büyükelçileri ile yaptığımız görüşmede Büyükelçiler bana "Erdoğan'ı yargılayacak mısınız sorusunu sormadılar. Ben de bu sorunun sorulduğu yönünde bir söz söylemedim" dedi.


Ancak programın tekrarı izlendiğinde İnce'nin inkar ettiği sözleri söylediği net biçimde görülüyor. Yani İnce canlı yayında söylediği sözleri sadece 10 saat sonra inkar etti.

#İnce
#CHP
#Yalan
#İnkar
6 yıl önce