|

CHP'de isyan: Partim beni dolgu malzemesi yaptı

CHP'nin İstanbul 1. bölge 16. sıradan aday gösterdiği İBB eski meclis üyesi Hüseyin Sağ, sırasını beğenmeyerek partisine isyan etti. Sağ, yayımladığı mesajda "Arkadaşlar parti yöneticileri beni 16. sırada dolgu maddesi olarak yazmayı uygun bulmuşlar" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
11:40 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 11:58 - 22/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Hüseyin Sağ
Hüseyin Sağ

CHP Milletvekili aday adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliğinden istifa eden Hüseyin Sağ, CHP'nin YSK'ya verdiği listede İstanbul 1. Bölge 16. sırada aday gösterildi. Bu durum karşısında CHP'ye isyan eden Sağ, yayınladığı mesajda "Arkadaşlar parti yöneticileri beni 16. sırada dolgu maddesi olarak yazmayı uygun bulmuşlar. Buradan açık ve net söylüyorum bir yere seçilirseniz sakın benim yaptığım şekilde bir mücadelenin içinde olmayın" dedi.

'DOLGU MADDESİ OLURSUNUZ'

CHP'in kendisini dolgu maddesi olarak kullandığını ifade eden Hüseyin Sağ, tepkisini şu ifadelerle dile getirdi: "Arkadaşlar parti yöneticileri beni 16. sırada dolgu maddesi olarak yazmayı uygun bulmuşlar. Buradan açık ve net söylüyorum bir yere seçilirseniz sakın benim yaptığım şekilde bir mücadelenin içinde olmayın."

İŞTE FİNALİM ORTADA

Kendisini rol model alacak gençlere de seslenen Sağ, "Rol model olarak alan varsa benden söylemesi işte finalim ortada, dolgu maddesi olursunuz… Seçim sizin. Bu tespitlerim sadece beni bağlar diğer aday arkadaşlarımın sıralama ile ilgili yorumlarına saygı duyuyorum” dedi.

#CHP
#Hüseyin Sağ
#CHP milletvekili adayı
6 yıl önce