|

Yeni zafer için gün sayıyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, seçime sayılı günlerin kaldığını, AK Parti ailesi olarak yeni bir zafer kazanmak için gün saydıklarını belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/05/2018 Cuma
Güncelleme: 02:42 - 25/05/2018 Cuma
Yeni Şafak
​​AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım
​​AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım

Geçmişteki 3 Kasım heyecanını, 22 Temmuz coşkusunu, 12 Haziran sevincini, 1 Kasım mutluluğunu, 16 Nisan zaferini 24 Haziran'da şaha kaldıracaklarını vurgulayan Yıldırım, AK Parti'nin Türkiye'de ve yurt dışında yaşayan vatandaşlar kadar bölgedeki ve dünyadaki masum milletlerin de umudu olduğunu bildirdi.

AK PARTİ'NİN KADERİ TÜRKİYE'NİN KADERİDİR

Yıldırım, "Her zaman söylüyoruz, AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. 16 yıldır milletimiz, ülkenin kaderini, yönetimini AK Parti'ye teslim etti. 16 yılı dolu dolu geçirdik, dünyada az görülen bir başarı hikayesini yazdık. Hem güveni hem istikrarı sağladık hem de ekonomik istikrarı sağlayarak bu başarıyı elde ettik. Biz sadece milletin yüzünü güldüren, hayatını güzelleştiren, aşına ekmeğine bereket katan işler yaptık. 16 yıl içinde, olmaz denilenlerin olduğuna, hayal denilenlerin gerçeğe döndüğüne birlikte şahit olduk" diye konuştu.

TARİHE GEÇECEK 2 YIL

Yıldırım, 24 Mayıs tarihinin önemli ve özel bir anlamı olduğunu belirterek, bugün itibarıyla 65. Hükümetin görevde 2 yılını tamamladığını anımsattı. Yıldırım, "2 yıl kısa bir süre olabilir ama siyasi tarihimizde bu 2 yıl uzun uzun yazılacak 2 yıl olarak tarihe geçecektir. Bu sürede başımıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Darbesi, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekatı, 94 yıllık yönetim sistemini değiştiren anayasa değişikliği halk oylaması ve rekor büyümesiyle iz bırakan 2 yılı tamamlamış oluyoruz" dedi.

#Binali Yıldırım
#Seçim
6 yıl önce