|

Crowe: Cem Yılmaz'a Çok Güldüm

Dünyaca ünlü Hollywood starı Russell Crowe, Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filmine çok güldüğünü söyledi.

Yenisafak.com.tr / Sinema
00:00 - 3/08/2013 Cumartesi
Güncelleme: 20:20 - 2/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
Crowe: Cem Yılmaz'a Çok Güldüm
Crowe: Cem Yılmaz'a Çok Güldüm

Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği filmin çekimleri için Türkiye'ye gelen Russel Crowe Twitter'dan takipçilerine Türk filmleriyle ilgili övgü dolu sözlere bulundu. Özellikle Cem Yılmaz'ın oynadığı Yahşi Batı filmini çok beğendiğini söyleyen Crowe, filmdeki Cem Yılmaz ile Demet Evgar arasında geçen "Bıyıkların çok güzel", "Seninki de!" repliğini de paylaştı.

TÜRK SİNEMASINA MERAK SALDI

Yönetmenliğini yapıp, başrolünü oynamayı planladığı 'The Water Diviner' filmine mekan bakmak için Türkiye'ye gelen Russell Crowe, Türk sinemasına merak sardı. Bu süre zarfında 22 film izlediğini söyleyen Crowe, Türkiyeli oyuncular hakkında yorumlarını yazdı.

KIVANÇ TATLITUĞ İLE TANIŞMIŞ

Birkaç hayranıyla Twitter üzerinden sohbet etme fırsatı da bulan Avustralyalı oyuncu, "Kıvanç Tatlıtuğ ile tanıştınız mı" sorusuna, "Evet, bugün tanıştım. İyi bir adam, iyi bir aktör. Güzel bir sohbetimiz oldu" cevabı verdi.Başka bir takipçisinin Mert Fırat'ı önermesi üzerine ise, "Onunla tanışmadım, ama seninle aynı fikirdeyim. Çok doğal, klas bir aktör" yorumunu yaptı.

Crowe, Kelebeğin rüyası filminide izlediğini söyleyerek Yılmaz Erdoğan'ı, "Harika birisi, Onu çok seviyorum" cümleleriyle övdü. Ayrıca Şener Şen ve Haluk Bilginer için "Çok iyi oyuncular" diye bahsetti. Yeni çekeceği filminde birkaç Türk oyuncuya da yer vermek istediğini söyledi.

11 yıl önce