|

Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a ağır sözler

Trabzonspor-Fenerbahçe maçını değerlendiren Ahmet Çakar, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'la ağır eleştirilerde bulundu. Çakar tecrübeli çalıştırıcı için, "Fenerbahçe düşmanı" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
23:34 - 28/01/2018 Pazar
Güncelleme: 00:05 - 29/01/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar.
Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar.

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadro tercihleri tartışma konusu olurken, Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Hasan Ali'nin orta sahada oynatılmasının yanlış olduğunu ifade eden Çakar, şöyle konuştu;

"Fenerbahçe'ye layık değilsin"
  • "Aykut Kocaman bırak teknik direktörü futbol sekreteri olamazsın. Sen anca küçük takımların büyük teknik direktörü olursun. İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım'ı sahaya koyuyor, kulübede ise Valbuena ve Soldado var. Kurtarıcı diye bu adamları oyuna sokuyorsan; bir sen hoca falan değilsin, iki Fenerbahçe düşmanısın ve 3 IQ seviyen çok düşük. IQ seviyen düşük olmadığına göre, ikisinden birisin. Hadi diyelim Fenerbahçe düşmanı da değilsin. Ama sen asla büyük takımların büyük hocası değilsin. Küçük takımların büyük hocası olabilirsin. Sen kıskançsın, sen sinsisin sen şöhreti çekemiyorsun. Sen nasıl Valbuena'yı bu şekilde eleştirirsin. Alex efsanesini söndüren sensin, Valbuena'yı çekemeyen sensin, sen Fenerbahçe'ye layık değilsin."
#Ahmet Çakar
#Aykut Kocaman
6 yıl önce