|

Altay Bayındır: Fenerbahçe taraftarının sesini daha çok duydum

Fenerbahçeli futbolcu Altay Bayındır, derbide tribünlerle ilgili yaptığı değerlendirmede “Galatasaray taraftarının sesleri duyuldu ama ben daha çok Fenerbahçe taraftarlarının sesini duydum. Onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

09:22 - 29/09/2019 Pazar
Güncelleme: 09:33 - 29/09/2019 Pazar
IHA
Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbi mücadelesini 51 bin 663 biletli seyirci izledi. İ
Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbi mücadelesini 51 bin 663 biletli seyirci izledi. İ

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi müsabakası golsüz eşitlikle sonuçlandı. Müsabaka sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır, bu maçta topu kaleye sokamadıklarını ifade ederek, “Hiçbir şey bitmiş değil, kaybetsek de kazansak da. Şampiyonluğa kitlenmiş, inanmış bir takımız. İnşallah devamlılığımızı sahaya yansıtıp Antalya maçında da skoru alıp devam ederiz. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Galatasaray’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. 1 puan kesinlikle başarılı olmak değil. Biz her maçta olduğu gibi 3 puan için mücadele verdik. Bazen böyle maçlarda olabiliyor. Fazla takılı kalmadan önümüzdeki Antalya maçına en iyi şekilde odaklanıp şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.


"Taraftarımıza teşekkür ediyorum"

Konsantre olma durumu ve taraftarlar hakkında konuşan Bayındır, “Her maç zordur ve konsantre olmak gerekiyor. Benim de ilk derbimdi. Keyifli ve güzel bir mücadele oldu. Sahaya girdiğimizde maça odaklı olduğun için tribünleri takmıyorsun. Galatasaray taraftarının sesleri duyuldu ama ben daha çok Fenerbahçe taraftarlarının sesini duydum. Onlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“Bizim için her maç önemli”

Derbi hakkında konulan Altay Bayındır, “Her maçta biz hocalarımızla birlikte konuşuyoruz. Bu maçta benim için geçmiş maçlardan biri gibiydi. Derbi olmasının etkisi olmadı. Her maça aynı şekilde konsantre oluyorum. Hocamızda, Emre abide, Volkan abide tecrübeli insanlar. Büyük bir liderler. Bu maçlarda tecrübeleri çok fazla oldu. Bu maçı oynamış olarak gerekli şeyleri söylediler. Bizim için o maç bu maç önemi yok her maç önemli. Galip gelebilirdik ama olmadı” diye belirtti.


#Altay Bayındır
#Galatasaray
#Fenerbahçe
5 yıl önce