|

Asamoah bayramda geliyor

Galatasaray, sol bekini takviye etmek istediği Juventus'un Gana oyuncusu için artık günleri sayıyor. Sarı-kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün'ün, Florya personeliyle yaptığı konuşmada, "Hazırlıklarınızı yapın. Asamoah, bayramda burada olacak" dediği ifade edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 03:01 - 30/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Asamoah bayramda geliyor
​Asamoah bayramda geliyor

Yine sezon öncesi Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano, Fernando, Ndiaye, Feghouli'yi kadrosuna katan Galatasaray'da gözler yeni inecek uçaklara çevrildi. Sarı-kırmızılı taraftarların merakla beklediği isimlerin başında ise Juventus'un sol beki Kwadwo Asamoah geliyor. İtalyan ekibinin, Atalanta'dan Spinazzola ile anlaşmasının ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ganalı oyuncu için sportif direktör Cenk Ergün'ün kulüp personeline yaptığı öğrenilen açıklama ise sarı-kırmızılı taraftarlarda heyacanı artırdı. Cenk Ergün'ün, tesislerdeki personele, "Hazırlıklarınızı yapın. Asamoah bayramda burada olacak" dediği öğrenildi.

SIRADA ARDA VAR

Cenk Ergün'ün transfere resmiyet kazandımak için dün İtalya'ya geçtiği de öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Torino ekibiyle yapılacak son toplantıda, ödeme planınını konuşarak son pürüzleri giderecekleri kaydedildi. Deneyimli sol bek oyuncusunun da hafta sonunda İstanbul'da olacağı ifade edildi. Cenk Ergün'ün Avrupa seferinin İtalya ile sınırlı kalmayacağı da ifade edildi. İtalya'da Asamoah transferine netlik kazandırması beklenen G.Saray Sportif Direktörü'nün, ardından İspanya'ya geçeceği belirtildi. Ergün, burada ise Barcelona ile masaya oturarak, Katalan ekibinin teknik direktörü Ernesto Valvarde tarafından kadroda düşünülmeyen Arda Turan'ın transferini bitirmek için masaya oturacağı öğrenildi.

İgor Tudor'a yeni sözleşme

Takımın şu andaki gidişatından memnun olan G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in, önümüzdeki günlerde teknik direktör İgor Tudor ile bir araya gelerek kendisine yeni bir sözleşme önereceği öğrenildi. Özbek'in, Hırvat çalıştırıcı için 2+1 yıllık olmak üzere ancak içinde başarı bonusları da olan bir sözleşme hazırlatacağı belirtildi. Camianın da Tudor'un duruşundan memnun olduğu kaydedildi.

  • Sinan Gümüş belirsizliği can sıkıyor
  • G.Saray'dan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş'ün durumunun belirsizliğini koruması yönetimin canını sıkıyor. Avrupa'da transferin kapanmasına 2 gün kalırken, genç oyuncu için yazılı bir teklifin gelmediği ortaya çıktı. Sinan'ın adı pek çok Avrupa kulübüyle anılsa da kimsenin kapıyı çalmadığı belirtildi.
3 günlük izin bitti

Milli maçların ardından sezonun, 4. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da takıma verilen 3 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılılar, milli takıma giden oyuncularının yer almadığı idmanla 10 Eylül'deki maçın hazırlıklarını başladı. Galatasaray’ın milli arada yedek futbolcuların performasını görmek için Eyüpspor ile hazırlık maçı yapacağı öğrenildi.

#Galatasaray
#Asamoah
#Tudor
7 yıl önce