|

Aykut Kocaman'dan Hasan Ali açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında Hasan Ali'yi ön liberedo tercih etmesiyle ilgili konuştu.

Yeni Şafak
18:27 - 28/01/2018 Pazar
Güncelleme: 18:52 - 28/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Aykut Kocaman Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
Aykut Kocaman Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın orjini sol bek olan Hasan Ali Kaldırım'ı orta sahada oynatması şaşkınlığa neden oldu.

Kocaman karşılaşma öncesi kadro tercihiyle ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Gidişatı ben de merak ediyorum"
  • "Orijinal mevkisinin dışında olacak olan tek oyuncu, Hasan Ali gibi gözüküyor. Onun dışındaki oyuncular, kendi pozisyonlarının oyuncuları. Kendi düzenini rakibe kabul ettirenin, sanki 1 adım öne geçeceği bir maç olarak görünüyor. Trabzonspor ligde bizi takip ediyor, bizim oynadığımız tüm maçları da izliyorlardır. Futbolda bazı şeyleri uyguluyorsunuz, bazen tutabiliyor, bazen olumsuz da olabiliyor. Zaman zaman ufak ufak uygulamalar olabilir. Gidişatı ben de merak ediyorum açıkçası."
Kocaman'dan ilginç cevap
  • Soru: Bugün Hasan Ali biraz daha geride, Josef mi önde olacak, nasıl bir beklentiniz var?
  • Aykut Kocaman: Bugün farklı bir düzen olacak. Tam öyle olmayacak. Sahaya çıkınca seyredenler görecektir.
Çalımbay:
Hasan Ali'nin ne oynayacağını kimse bilmiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Aykut Kocaman'ın Hasan Ali Kaldırım tercihiyle ilgili sorulan soruya şöyle cevap verdi;

  • "Fenerbahçe ideal kadrosuyla çıksa ona göre tedbir alırsınız. Hasan Ali Kaldırım'ın ne oynayacağını kimse bilmiyor. Değişik bir maç olacak."

#Aykut Kocaman
#Fenerbahçe
6 yıl önce