|

'Baba benim için gol at okulda havam olsun'

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, derbi öncesi futbolcuların ailelerini aradı; eşleri ve çocuklarından oyunculara mesaj vermelerini istedi. Portekizli teknik adam, ilk kez maç öncesi konuşma yapmadı, takıma bu görüntüleri izletti.

Yeni Şafak
08:54 - 4/03/2016 Cuma
Güncelleme: 07:03 - 4/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı ve 2-0 kazandığı derbi öncesi sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Vitor Pereira'nın zaferin perde arkasında yaptığı çalışmalar ortaya çıktı.



Beşiktaş derbisi için özel klip hazırlatan Portekizli teknik adam, futbolcuların eşlerini aradı ve kritik karşılaşma için kendilerinden ve çocuklarından mesajlar vermesini istedi; bu olayın da gizli kalmasını istedi. Futbolcuların evlerine kamera gönderen Pereira, oyuncuların eşlerinden ve çocuklarından derbi için mesaj göndermelerini istedi. Futbolcuların eşleri Beşiktaş derbisi için “90 dakika sahada canınla mücadele et. Ölümüne oyna”, “Benim için bu maçı kazan”, “Benim için en güzel hediyen bu maçı kazanmandır” derken çocuklar ise babalarına “Baba benim için gol at”, “Bu maçı kazanalım okulda havam olsun”, “Baba gol at okulda hava yapayım” gibi sözler söylediler.



'İlk kez konuşma yapmayacağım'

Derbi günü oyuncuları toplantı odasına çağıran Fenerbahçe Teknik Direktörü, “İlk kez bir derbi maçı öncesi ben konuşma yapmayacağım. Bu maçın önemini zaten biliyorsunuz. Ben artık konuşmayacağım ve susacağım. Bu görüntüleri izleyin ona göre konsantre olun ve maça çıkın” dedi.



Çekilen görüntüler dev ekranda gösterilirken futbolcular eşlerinden ve çocuklarından gelen mesajları izlediler. Duygusal anlar yaşanırken, bazı oyuncuların gözlerinin dolduğu bildirildi.





#vitor pereira
#fenerbahçe
8 yıl önce