|

Bahattin Köse Akhisar'da

Akhisar Belediyespor transferin son gününde Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden RAEC Mons'da forma giyen 23 yaşındaki Bahattin Köse ile 2.5 yıllığına anlaştı.

Cihan
00:00 - 3/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 18:29 - 3/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Bahattin Köse Akhisar'da
Bahattin Köse Akhisar'da

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar, Süleyman İşçi ve Mutlu Özdemir katıldı.

1990 yılında Almanya'nın Hamburg şehrinde doğan Türk asıllı Alman futbolcu Bahattin Köse, Almanya'nın Armenia Bielefeld futbol takımında çok küçük yaşta futbola başladı. Daha sonra Belçika 1. Futbol Ligi ekiplerinden RAEC Mons'a transfer olan Köse, genç yaşına rağmen başarılı bir form grafiği çizerek, birçok kulübün ve menajerlerin dikkatlerini üzerine çekti. Genç futbolcu Köse, sürati ve top tekniği ile dikkat çekiyor.

Kiralık olarak Karşıyaka'da bulunan Kerem Bulut ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'da bulunan Gideon Sani'nin tekrar takıma katıldığı bildirildi. Kerem Bulut A Takımı ile idmanlara çıkarken Gideon Sani'nin ise A2 takımı ile idmanlara çıkacağı ifade edildi.

10 yıl önce