|

Belhanda için 10 milyon euro

İngiltere Premier Lig ekibi Stoke City'ye gitmesine kesin gözüyle bakılan N'diaye'nin transferinin birkaç gün içinde açıklanması beklenirken, Fransız ekibi Nice'ın ise Belhanda için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/01/2018 Salı
Güncelleme: 04:51 - 30/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Fransız ekibi Nice'ın ise Belhanda için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı
Fransız ekibi Nice'ın ise Belhanda için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Galatasaray'da kadroda yer alan oyuncular konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda sezon başında Osmanlıspor'dan kadroya katılan Senegalli yıldız Badou N'diaye'nin Premier Lig ekibi Stoke City'ye gitmesi son derece yüksek bir olasılık olarak değerlendiriliyor. Oyuncunun, ligde hafta sonunda eski takımı Osmanlıspor'a karşı yapılan maçtan önce, kafasının karışık olduğunu belirterek kamptan ayrılması ve resmi siteden, transferin bir kaç gün içinde netlik kazanacağı yönünde yapılan açıklama dikkat çekmişti. Bu gelişmelerin ardından Stoke City Teknik Direktörü Paul Lambert de yaptığı konuşmada, N'diaye için Galatasaray'la 14 milyon Sterlin karşılığında anlaştıklarını belirtti. Bu açıklamanın ardından kesin gözüyle bakılan transferin resmiyet kazanması bekleniyor. N'diaye'nin, İtalyan ekibi İnter'in de transfer listesinde olduğu biliniyordu.

WERDER TEKLİFLE GELECEK

Galatasaray'a 8 milyon Euro'ya transfer edilen Belhanda için ise Nice'ın 10 milyon Euro vermeye hazır olduğu belirtildi. Sarı- Kırmızılılar'daki son gelişmelerden rahatsız olan Faslı yıldızın, kulüpten ayrılmak istediği de ifade edildi. Galatasaray taraftarları, Senegalli yıldız N'diaye'nin ardından Belhanda'nın da takımda ayrılma eşiğine gelmesi sonrası atılacak adımları merakla beklemeye başladı. Nice'in Sneijder ile yolların ayrılmasının ardından Hollandalı oyuncunun maaşını Belhanda'ya verebileceği aktarıldı. Öte yandan devre arası transfer döneminin bitmesine bir hafta kala harekete geçen Werder Bremen'in de bu transfer için çok istekli olduğu ve kısa süre içinde Galatasaray'a resmi teklif ileteceği belirtildi. Sezon başında 8 milyon Euro'ya Dinamo Kiev'den transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 16 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

  • Teknik heyet sol bek istiyor
  • Ekonomik sıkıntılarla uğraşan ve ara transfer dönemini kadrosunu takviye etmeden geçirmeyi göze alan Galatasaray yönetimi, teknik heyetin sol beke takviye yapılmasını istemesi üzerine düğmeye bastı. N'Diaye'nin Stoke City'ye satışını bekleyen yönetimin, teknik heyetin ısrarla istediği Bayern Münih'ten Juan Bernat ve Juventus'tan Asamoah'ın birini transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.
#Galatasaray
#Belhanda
#Transfer
6 yıl önce