|

Beşiktaş, G.Saray'ı Quaresma ile vuracak

Siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı, Türkiye'de çıktığı hiçbir derbide gol atamadı. Bu konudaki şanssızlığını pazar günkü Galatasaray maçında kırmak isteyen 32 yaşındaki oyuncu, takım arkadaşlarına gol sözü verdi

Yeni Şafak ve
03:00 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:01 - 5/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ligde pazar günü yapacakları ve şampiyonluktaki konumlarını yakından ilgilendiren Galatasaray derbisine özel olarak hazırlanıyor. Portekizli yıldızın takım arkadaşlarına bu maçta gol atma sözü verdiği öğrenildi. 32 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımla sezonun ilk yarısındaki maçta 72 dakika görev almış ancak ne asist yapabilmiş ne de gol atabilmişti. Sezonun ilk devresindeki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyen Quaresma, ikinci yarıdaki maçta 90 dakika sahada kalmış ancak beklentileri karşılayamamıştı. Beşiktaş'ta daha önce 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında forma giyen Quaresma, o dönemde de derbi karşılaşmalarında ağları bulamamıştı.



ŞUT ÇALIŞMASI YAPIYOR


Derbi için yapılan idmanlara sabah erken saatte giden Quaresma, ceza alanı dışından şut çalışması yaptı. İdmanlardan sonra da çalışmalarına devam eden Q17 hırsıyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. Portekizli yıldız takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada, "Bizim için karşılaşmanın önemi ortada. Herkes elinden geleni yapacak. Ben de gol atarak, hem galibiyete katkı yapmak hem de derbilerdeki şanssızlığımı kırmak istiyorum" dedi.


#Beşiktaş
#Ricardo Quaresma
8 yıl önce