|

Burak Yılmaz yeniden Trabzon'da

Trabzonspor'un 50. yılı kutlamaları kapsamında İstanbul'da taraftarlara seslenen başkan Muharrem Usta, Burak Yılmaz transferinin bittiği müjdesini vererek, "Burak, yeniden Trabzonspor'da. Transfer inşallah 2 Ağustos'taki Trabzonspor Şenlikleri'ne yetişecek" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:30 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Burak Yılmaz yeniden Trabzon'da
​Burak Yılmaz yeniden Trabzon'da

Trabzonspor’da Burak Yılmaz, Serdar Taşçı ve Sosa transferlerinde mutlu son yakın. Ön görüşmeleri yapılan ve prensip anlaşmasına varılan futbolcuların transferinde iki önemli sorun bordo-mavililerin elini kolunu bağlıyor. Bunların birincisi ve en önemlisi olarak 35 kişilik kadronun 25'e düşürülememesi, ikincisi ise alınması planlanan futbolcuların kulüplerine verilecek bonservis ücretindeki pazarlıkların bitmemesi. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, İstanbul'daki 50. yıl kutlamalarında bordo-mavili taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Daha önce yapılan görüşmelerde anlaşmaya vardıkları Burak Yılmaz transferiyle ilgili taraftarların "Burak tezahüratları" üzerine son durumu hakkında bilgiler veren başkan Usta, "Burak Yılmaz yeniden Trabzonspor'da. İnşallah bu iş 2 Ağustos'taki Trabzonspor Şenlikleri'ne yetişecek" ifadelerini kullandı. Diğer transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Trabzonspor Başkanı, "Belki biraz gecikti ama 2 Ağustos'a daha 3 gün var. Sizin de bizim de çok istediğimiz isimler, o tarihte inşallah açıklanacak. Bu işler kolay olmuyor. Gecikti biraz ama çok çalışıyoruz. Salı ya da Çarşamba, iki üç gün içersinde hep beraber mutlu olacağız. Hepimizin arkasından doya doya koşacağı takımı, hepimizin özlediği Trabzonspor'u izlettirme çabası içersindeyiz" açıklamasında bulundu.

TRANSFER 4 MİLYON
EURO'YA BİTTİ

Trabzonspor'un, 32 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili Çin kulübü Beijing Guoan ile yaptığı görüşmelerin detayları da ortaya çıktı. Bordo-mavililerin, Burak Yılmaz'ın kulübü Beijing Guoan'a bonservis bedeli olarak 4 milyon 250 bin Euro önerdiği ve bu teklifin Çin kulübü tarafından kabul edildiği öğrenilirken, taraflar arasında prensip anlaşmasına varıldı. Yönetimin daha önce yıllık 3 milyon 200 bin Euro karşılığında anlaştığı Burak'ı, sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a davet ettiği kaydedildi. Daha önce 2009-2010 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'den Trabzonspor'a transfer olan Burak, 93 kez giydiği bordo-mavili formayla 58 gole imza attı. Milli golcü, 2011-2012 sezonunda kaydettiği 32 golle, Süper Lig'de gol kralı olmayı başardı.

  • Trabzonspor tarihinin en önemli şampiyonluğu
    2010-11 şampiyonluğudur
  • Trabzonspor'un 50. yıl kutlamaları kapsamında İstanbul'da bordo-mavili taraftarlarla buluşan Muharrem Usta, “Trabzonspor tarihinin en önemli şampiyonluğu 2010-2011 şampiyonluğudur” dedi. Bordo-mavili takımın bugüne kadar çok önemli şampiyonluklar kazandığını hatırlatan Usta, "Trabzon çok değerli şampiyonluklar aldı. Bundan sonra da alacağız. Biz aslında şampiyonluğu yakın bir zamanda yaşadık. Yeniden şampiyonluklara ihtiyacımız var ama herhalde Trabzonspor tarihinin en önemli şampiyonluğu 2010-2011 şampiyonluğu olacaktır. 7. şampiyonluğumuz olan 2010-11 şampiyonluğuna da saplanıp kalmayacağız. Daha nice şampiyonluklar için yola devam ediyoruz. Bu sene muhteşem bir Trabzonspor'u hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı
Fırtına'dan sessiz prova

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Trabzonspor, Hollanda Ligi takımlarından Heerenveen ile oynadığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Bordo-mavililer, karşılaşmada Onur, mas, Uğur, Mustafa Akbaş, Pereira, Okay, Olcay, Kucka, Yusuf Yazıcı, Bongonda ve N'doye 11'yle mücadele etti. Trabzonspor'un yeni transferlerinden Juraj Kucka ve Theo Bongonda 90 dakika forma giydi. Karadeniz ekibi, sezon öncesi yapılan hazırlık döneminde 6 maça çıkarken 2 galibiyet 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
#Futbol
7 yıl önce