|

Burak’la ipler gerildi

Sezon başında yüksek maliyetle Çin’den transfer edilen Burak Yılmaz’ın, Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer’le yaşadığı tartışma ve sonrasında alacakları için kulübe çektiği ihtar bardağı taşırdı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Burak konusunda sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:41 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu alacaklarından dolayı bordo-mavili takıma ihtar çeken Burak Yılmaz’ı sert bir dille eleştirdi.

Ağaoğlu, Divan Kurulu Toplantısı’nda yaptığı açıklamada “Futbolculara gecikmiş ödemelerin 15 Mayıs’ta yapılacağının sözünü vermiştik. 18 Mayıs’ta ödemeyi yaptık. Konuşmamızın ardından 5 ay bekleyip 15 gün beklemeyen 8-9 futbolcu ihtar çekmişti 30 Nisan’a kadar ödenmesi için. Bir yerli futbolcumuz 15 Mayıs’a kadar beklemiş. 16’sında ise ihtar çekmiş. İşte durum bu. ‘Ben Trabzonspor kaptanıyım başka bir takımın kaptanın arkasından sahaya çıkmam’ diyen futbolcu profilinden nerelere gelindiğini görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu’nun bahsettiği yerli futbolcu ise Almanya’da ameliyat olan Trabzonspor kaptanlarından Burak Yılmaz olduğu ortaya çıktı. Milli golcü, 16 Mayıs tarihinde kulübe ihtar göndererek alacaklarının ödenmesini talep etti.

ÖZKAN SÜMER’LE DE GERİLMİŞTİ

Trabzonspor’da Almanya’da ameliyat olan ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer için, “Benimle alakalı ne olduğu anlaşılmayan açıklamalar yapmak yerine, arayıp da geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?” diyen Burak Yılmaz’ın, 2.3 milyon Euro’luk alacağı için de kulübe ihbar çektiği ortaya çıktı.

Golcü oyuncunun, ameliyatından sonra kulüp genel koordinatörü Özkan Sümer ile girdiği diyalog da kabul edilemez bulundu. Kulübe alacaklarından dolayı ihbar çekmesi ise golcü oyuncuy bakışı tamamen değiştirdi.

Burak’ın kendisi hakkındaki paylaşımı üzerine bir açıklamada bulunan Özkan Sümer, “Burak Yılmaz’ı iki kez cep telefonumla aradım ama ulaşamadım. Bu bilgi ve belge gerekiyorsa bunu kanıtlamak son derece kolay. Böyle olsa bile bizim eksiğimiz, olabilir ama ona böyle sitem etme hakkı vermez” ifadelerini kullandı.

#Burak Yılmaz
#Trabzonspor
6 yıl önce