|

Caner Erkin ckorkuttu

Fenerbahçe Kulübü Caner Erkin’in Ortaköy’de bir restoranda rahatsızlandığı konusuyla ilgili çıkan habere istinaden, Takım Doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu Fenerbahçe Televizyonuna açıklamalarda bulundu.

09:00 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 12:27 - 16/12/2014 Salı
IHA
YEMEK ESNASINDA BAYGINLIK GEÇİREN ERKİN HASTANEYE KALDIRILDI


Doç. Dr. Kunduracıoğlu Caner Erkin’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Caner akşam yemek sonrası bir fenalık geçirmiş. Bir baygınlık durumu gerçekleşmiş. Bunun üzerine sponsor hastanemiz Liv Hospital’e kaldırıldı. Orada uzman hekimler tarafından nörolojik muayenesi, kan tetkikleri yapıldı. Baygınlık esnasında kafasını vurmuş, bu yüzden beyin tomografisi çekildi. Durumunda tespit edilen patolojik yada sıkıntılı, ciddi bir şey yok. Kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu olacak. Uzman ekiplerle de görüştük. Korkacak, endişe edecek bir şeyi yok.” dedi.


CANER ERKİN HASTANEYE KALDIRILDI

Caner Erkin'in Ortaköy'deki restorantta yemek sırasında bayıldığı öğrenildi.Caner Erkin'i, eşi Asena Erkin'in kardeşinin hastaneye götürdüğü, milli futbolcunun durumunun şu an iyi olduğu ve kendine geldiği belirtildi.


SALİH UÇAN DA YANINDAYDI

Caner Erkin'in yanında, Fenerbahçe'nin Roma'ya kiralık olarak gönderdiği Salih Uçan'ın da olduğu öğrenildi. 


Fenerbahçe Kulübü'nün Caner Erkin'in durumu ile ilgili önümüzdeki saatlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.


 Alınan bilgilere göre Caner Erkin'in fenalaştığı restorant Ali Baba Restorant olduğu ve Caner Erkin'in Liv Hospital hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

 


 
#caner erkin
#fenerbahçe
#Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu
9 yıl önce