|

Ceyhun, resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Ankaragücü'nden aldığı Ceyhun Eriş ile 1. 5 yıllık sözleşme imzaladı. Ceyhun, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay'ın hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 1. 5 yıllığına bordo-mavili kulübün renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Aa
00:00 - 1/02/2007 Perşembe
Güncelleme: 13:10 - 1/02/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Ceyhun, resmen Trabzonspor'da
Ceyhun, resmen Trabzonspor'da

Ceyhun, imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Hedefleri büyük olan bir yere geldim, bunun farkındayım. Bu beklentilere cevap verebileceğimi düşünüyorum" dedi.


Artık daha da olgunlaştığını ifade eden Ceyhun, "Bu anlaşmanın hem benim hem Trabzonspor için iyi olacağını düşünüyorum. Kesinlikle üzerimde bir baskı yok. Sonunda bizim işimiz bu. Baskılara alışmış bir oyuncuyum. Riski seviyorum.

Oynadığım futbol da riskli bir futbol. Sadece beklentilerin boyutunun farkındayım. Cevap vereceğimi düşünüyorum. İnşallah iyi olacak. Zaman herşeyi gösterecek" diye konuştu.


Ligde çok takım değiştirdiğini ve bu nedenle çok yer gördüğünü kaydeden Ceyhun, şöyle devam etti:

"Bunun keyifli olduğunu düşünüyorum, çünkü başka yerler görüyoruz. Takım değiştirmekle ilgili benimle bazı spekülasyonlar oluyor. Benim için agresif, geçinmeyen bir oyuncu diyorlar. Böyle bir şey yok. Ben Ortega olayından sıkıldım. İnsanlar bu olayla ilgili bana soru sormadan bıkmadı, ben söylemekten bıktım. Vücut dilim agresif gibi gözüküyor. Takımda geçinemeyen bir oyuncu değilim. "


-AKÇAY'IN KONUŞMASI-

Yönetim kurulu üyesi Serhat Akçay ise Ceyhun Eriş ile 1. 5 yıllık sözleşme yaptıkları ve karşılığında Murat Ocak'ı sezon sonuna kadar Ankaragücü'ne verdiklerini söyledi.


Ceyhun'dan beklentilerinin çok büyük olduğunu ifade eden Akçay, "Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birine geldi. Kendisi de bunu ifade etti, Trabzonspor, büyük bir camia. Ceyhun arkadaşımızı bize katkı sağlayacağı için renklerimize bağladık" diye konuştu.


Akçay, transfer döneminin bittiğini ve artık transfer yapmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

17 yıl önce