|

Çıkış maçımız olacak

Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak, arkadaşlarıyla yaptığı toplantılarda Beşiktaş maçının önemine değinerek, ''Hafta sonundaki mücadeleyi kazanarak, üstümüzdeki kara bulutları dağıtalım'' dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/09/2017 Cuma
Güncelleme: 03:17 - 29/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
​Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak önemli açıklamalar yaptı.
​Trabzonspor'un kaptanı Onur Kıvrak önemli açıklamalar yaptı.

Şampiyonluk parolasıyla girdiği sezonda geride kalan 5 haftada topladığı 8 puanla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Beşiktaş maçıyla 'Yarışta ben de varım' demek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımda tüm hesaplar Beşiktaş maçı üzerine yapılırken, takım kaptanı Onur Kıvrak da arkadaşlarını maça ekstra motive ediyor. Özellikle Alanyaspor maçı ile moral kaybı yaşayan oyuncularla sık sık görüşen tecürbeli kaleci, çıkış yolunun Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek olacağını arkadaşlarına anlatıyor.

YARIŞTA OLACAĞIZ

Trabzonspor olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını ve bordo-mavili camiaya yakışır bir futbolu oynamanın artık zamanı geldiğini sürekli arkadaşlarıyla konuşan Kaptan Onur, “Aldığımız bu sonuçlar bize yakışmıyor. Taraftarlarımızı artık sevindirmenin zamanı geldi. Beşiktaş'tan aşağıya kalan bir takım değiliz. Hepiniz ayrı ayrı nitelikli oyuncularsınız. Süper Lig'de zirve yarışı içinde olacağımızdan eminim. Hafta sonunda takım olalım ve üzerimizdeki kara bulutları dağıtalım” sözleriyle takım arkadaşlarını motive ediyor.

Burak hırs küpü

Attığı gollerle Trabzonspor'un tartışmasız en önemli oyuncusu olan Burak Yılmaz, Beşiktaş maçına kendisini özel olarak hazırlıyor. Trabzonspor'un gol yükünü çeken başarılı forvet bordo-mavili takımın kötü günlerden çıkışını hızlandırmak için hırsını daha da arttırdı.



Bongonda şans bekliyor

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen ancak son haftalarda formayı unutan Theo Bongonda forma savaşını bırakmadı. Antrenmanlarda hırslı görüntüsü ile teknik heyetin dikkatini çeken Belçikalı oyuncu, Beşiktaş maçında sonradan oyuna girecek oyuncular arasında yer alması bekleniyor. Bongonda'ya da iletilen bu karar genç futbolcuyu daha da motive etti. Fırsat bulursa kalitesini göstereceğine inandığını söyleyen Bongonda artık uyum sürecini atlattığını söyledi.

  • Olcay ve Sosa alkışlanacak
  • Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayan Sosa'nın Pazar günü Vodafone Park'ta nasıl karşılanacağı merak konusu oldu. Beşiktaş hakkında hep iyi dileklerde bulunan Jose Sosa, Türkiye'den ayrılmadan önce siyah-beyazlı taraftarların göz bebeğiydi. Beşiktaş taraftarlarının yıldız oyuncuyu tribüne çağırıp alkışlayarak jest yapacakları öğrenildi. Beşiktaş'ın eski 10 numarası Olcay'ın da tribünlerden büyük destek alması bekleniyor.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
#Onur Recep Kıvrak
7 yıl önce