|

Çizme Terim'i savunuyor

Uzun süredir bir araya gelmesi beklenen Terim-Gori ikilisinin görüşmesi dün yine gerçekleşmedi. İtalyan medyası görüşmeye geniş yer ayırırken, Terim'in paylaşılamadığını yazdı.

.
00:00 - 13/01/2001 Cumartesi
Güncelleme: 16:50 - 1/01/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Çizme Terim'i savunuyor
Çizme Terim'i savunuyor
Haftaya ertelendi

Fiorentina'da uzun süredir beklenen Fatih Terim-Gori görüşmesi dün bir kez daha ertelendi. Başkan Gori'nin işleri nedeniyle Floransa'ya gelememesi nedeniyle ertelenen zirve büyük bir olasılıkla önümüzdeki hafta gerçekleşecek. İtalyan madyasındaki bazı yorumculara göre Başkan Gori'nin görüşmeye gelmemesi Milan'a karşı alınacak kötü bir sonucu Terim'e karşı koz olarak kullanmak istediği iddia edildi.

Etrafı kuşatıldı

Floransa'nın yerel gazetelerinden La Nazione, "Fiorentina-Terim, tehlikeli karşılaşma" başlığını kullanırken, dünkü görüşmeyi başlangıç olarak niteleyip, tarafların esas masaya oturmalarının haftaya olduğunu ifade etti. Gazete'de "Milan'ın yalanlamalarına rağmen, Terim'in etrafını kuşattığı kesin" denildi. Tutto Sport gazetesi de, bugünkü Milan maçının Zaccheroni'nin geleceğini belirleyeceğini yazdı.

Nasıl Terim olunur?

Terim'e dün tam sayfa ayıran Corriere dello Sport gazetesi ise, "Nasıl Terim olunur" başlığı altında verdiği haberinde, Türk teknik direktör için, "Teknik direktörlük tarihinin en istenen adamı. Hareketleri biraz gösterişli, tiyatrovari ama herşeyi hemen anladı ve şimdi bir İtalyan gibi hareket ediyor. Kısa bir zaman sonra önce Floransa'yı, daha sonra İtalya'yı fethetti" ifadelerini kullandı.



23 yıl önce