|

Demba Ba bombaladı

Beşiktaşlı Demba Ba, Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Giresse için 'kukla' ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
15:46 - 29/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:48 - 29/12/2014 Pazartesi
Diğer

Senegal Milli Takımı'na çağrılmayan Beşiktaşlı Demba Ba, beklenen açıklamayı Senegal basınına yaptı, adeta esti gürledi. Afrika Uluslar Kupası'nın 28 kişilik kadrosuna alınmayan oyuncu, twitter üzerinden verdiği bir cümlelik ilk tepkinin ardından, bu kez daha detaylı bir açıklama yaptı ve hocası Alain Giresse ile ilgili sert ifadeler kullandı.  


Skorer'in haberine göre, deneyimli teknik adamın etki altında kaldığını ve bazı çevrelerce yönlendirildiğini öne süren Demba Ba, "Giresse soyunma odasında nasıl davranacağını bilen bir isim değil. Listelerdeki bazı belli kararlar Alain Giresse tarafından alınmıyor. Uğraştığımız kişi bir teknik adam değil kukla" diye konuştu.  


Milli takımda yeterinde etkili olamadığını kabul eden yıldız golcü, "Bir forvetin gol atması  maçları oynatılma biçime göre zorlaşabilir. Bu anlamda milli takımdaki isimlerin de benden daha iyi durumda olduklarını da sanmıyorum. Ben neden hep gollerimi sıralıyordum. Çünkü hocalarım beni düzgün şekilde oynatıyordu" dedi.   


'Sakatlık bahane'

Kadroya kendisinin yerine çağrılan Diafra Sakho'nun zamanında medya yoluyla teknik direktöre çıkıştığını anımsatan Demba Ba, kendisinin Fransa ve Sakho'nun Senegal doğumlu olduğuna da değinerek, bu yüzden West Hamlı oyuncunun tercih edilmiş olabileceği dokundurmasını da yaptı. Deneyimli futbolcu ayrıca hafif sakatlıklarının hoca tarafından abartılarak, kendisinin milli takıma çağrılmama bahanesi olarak kullanıldığını da sözlerine ekledi.  

#demba ba
#beşiktaş
#Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Giresse
9 yıl önce