|

Dzemaili'nin sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan Blerim Dzemaili'nin sözleşmesinin feshedildiği bildirildi. İtalyan basınının son dakika olarak geçtiği habere göre İsviçreli futbolcunun bonservis bedelsiz olarak takımdan ayrılacağı aktarıldı.

Yeni Şafak
13:20 - 11/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:34 - 11/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'a Napoli'den 2.4 milyon euroya transfer olan Blerim Dzemaili, bedavaya Bologna'ya transfer oluyor.
Galatasaray'a Napoli'den 2.4 milyon euroya transfer olan Blerim Dzemaili, bedavaya Bologna'ya transfer oluyor.

Geçtiğimiz sezon Genoa'da kiralık olarak forma giyen Dzemaili'nin sözleşmesinin feshedildiği belirtildi...



İtalyan gazeteci Di Marzio, Galatasaray'la yollarını ayırmaya hazırlanan Blerim Dzemaili'nin Bologna ile anlaştığını ve kulübüyle sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Sarı kırmızılıların transferinden bonservis bedeli beklediği futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi taraftarlar arasında şaşkınlık yaşattı.


  • Geçen yıl kiralık olarak oynadığı Genoa'da oldukça başarılı bir sezon geçiren ve devamında Avrupa Şampiyonası'nda da göz dolduran Dzemaili, Sarı Kırmızılı ekibin hazırlık maçlarında oldukça isteksiz ve başarısız bir grafik çizmişti. İtalya'ya dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Dzemaili, bonservisinin kendisine ücretsiz olarak verilmesi için de çaba göstermişti. Sarı Kırmızılı yönetim Dzemaili'nin bu isteğine karşı direnmiş ve bonservis bedelsiz göndermeyeceğini bildirmişti.





Dzemaili, Galatasaray'ın hazırlık kampına katılmış ancak beklenen performansı gösterememişti.






Dursun Özbek'ten Mehmet Topal mesajı


#Blerim Dzemaili
#Galatasaray
#Bologna
8 yıl önce