|

Efsane dönüyor!

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yeni bir formül gündeme geldi. Yönetim, daha önce iki kez takımı çalıştıran, efsane futbolcuları Gheorghe Hagi'yi takımın başına getirmek istiyor. Jan Olde Riekerink ve Orhan Atik ise Rumen teknik adamın yardımcılığını yürütecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 00:56 - 30/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetiminde hemen her gün yeni bir formül masaya yatırılıyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, geçici olarak göreve getirdiği Jan Olde Riekerink'le yola devam etmeyi düşünürken, yeni bir gelişme daha yaşandı. Yönetim, Galatasaray'da daha önce 2 kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Georghe Hagi'yi yeniden takımın başına getirmek istiyor. Rumen teknik adam, sarı-kırmızılı takımın son dört maçını tribünden izlerken, 17 Mayıs'ta 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası için düzenlenen kutlamalara da katılmıştı. Hagi, Dursun Özbek ile yaptığı görüşmede süre isterken, yönetimde yarın yapılacak olan toplantıda gündem bu konu olacak. Hagi'nin takımın yeni teknik direktörü olması durumunda Jan Olde Riekerink ve Orhan Atik ikilisinin yardımcılıklarına getirilmesi bekleniyor. Riekerink-Orhan Atik ikilisinin uyumundan çok memnun olan Özbek ve yönetimi, Hagi ile birlikte iyi işler başaracaklarını düşünüyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe'nin elinden Türkiye Kupası'nı kaparak büyük çıkış yapan Riekerink'i acil yardım butonu olarak görüyor. Özbek ve yönetimi, Riekerink'i yeni hoca gelmesi halinde kulübün görevlendirdiği yardımcısı olarak kullanmak isteyecek. Eğer görüşmelerde bulunulan teknik direktörlerle anlaşma sağlanamazsa Riekerink'e gelecek sezon teknik direktörlüğü için gidilecek.



Balotelli girişimi

Yeni sezonun transfer çalışmalarını yürüten G.Saray'da 25 yaşındaki İtalyan forvet Mairo Balotelli'nin gündemde olduğu kaydedildi. Yıldız futbolcunun menajerler aracılığıyla gündeme geldiği, G.Saray yönetiminin de gerekli araştırmaları yaptıktan sonra harekete geçtiği öğrenildi. Son iki sezonda Liverpool ve Milan formasıyla 36 lig maçına çıkıp sadece 2 gol atabilen İtalyan forvetin maliyetinin bir hayli düşmesi yönetimi umutlandırıyor. Geçen sezon Milan'da kiralık oynayan, bonservisi ise Liverpool'da bulunan yıldız futbolcuyu İngiliz ekibinin menajeri Jürgen Klopp istemiyor. G.Saray, Balotelli'yi satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.







#Gheorghe Hagi
#Galatasaray
8 yıl önce