|

Eljif Elmas'ın serbest kalma bedeli belli oldu

Fenerbahçe ile bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacak Eljif Elmas için yönetim 23 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli belirledi. 18 yaşındaki yıldız takımın en pahalı futbolcusu olacak.

Yeni Şafak
09:46 - 28/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:53 - 28/09/2017 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe'nin Makedon yıldızı Eljif Elmas, sarı lacivertlilerle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Fenerbahçe'nin Makedon yıldızı Eljif Elmas, sarı lacivertlilerle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Fenerbahçe genç yıldızı Eljif Elmas ile bugün resmi sözleşme imzalayacak. Oyuncunun 18 yaşına girmesini bekleyen Sarı-Lacivertliler daha önce Rabotnicki'ye 180 bin Euro ödeyerek futbolcunun 'gençlik' haklarını satın almıştı.

Makedon oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalayacak F.Bahçe, Takvim'in haberine göre; sözleşmeye serbest kalma bedeli olarak 23 milyon Euro yazacak. Eljif bu rakamla Sarı-Lacivertli takımın en değerli oyuncusu olacak.
Beklenti çok yüksek
  • Yönetim ve Aykut Kocaman, Eljif Elmas'ın yeteneğine güveniyor. Sarı- Lacivertliler, Elmas'ın birkaç yıl içinde dünya futboluna damga vuracağı görüşünde hemfikir. Taraftarlar da ona hayran.
Makedon pazarına hücum
  • Makedon pazarına yönelen Fenerbahçe'nin Eljif Elmas gibi yetenekleri takip ettiği öğrenildi. Önümüzdeki yıllarda genç yeteneklerin Fenerbahçe'ye kazandırılacağı ve çalışmaların sürdüğü bildirildi.
#Eljif Elmas
#Fenerbahçe
7 yıl önce