|

Erkan Zengin'in adım adım yaklaştığı takım

Trabzonspor'un gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili yöneticiler ile Eskişehirspor kulübünün kısmen doğruladığı transferle ilgili ilginç detaylarda ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Şafak
12:03 - 29/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:08 - 29/12/2014 Pazartesi
Diğer

29 yaşındaki sol açık için Es-Es ile bugün masaya oturacak yönetim, Serdar için de Moskova'ya 'kiralama' teklifi yaptı. 


Fotomaç'ın haberine göre, Trabzonspor'un gündeminde yer alan Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili yöneticiler ile Eskişehirspor kulübünün kısmen doğruladığı transferle ilgili ilginç detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Eskişehir'in Erkan'ın sözleşmesini uzatmak istediği ancak tecrübeli futbolcunun bunu kabul etmeyerek, "Daha önce İstanbul'u denedim. Burada güzel günlerim geçti ama şimdi farklı ve heyecanı yüksek bir yerde futbol oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.


Sezon başında da Erkan'ı transfer etmek için yoğun çaba harcayan Trabzonspor'un da bu gelişme üzerine Erkan'ı tekrar gündemine aldığı ancak kulübüyle sözleşmesi bulunması nedeniyle önce yöneticiler aracılığıyla bir görüşme yapıldığı iddia edildi.


Eskişehir ile bordo-mavili yöneticilerin bugün maçtan sonra tekrar Erkan için masaya oturacağı ve tarafların büyük oranda el sıkışacağı belirtildi.


Serdar gelmeye hazır

Stoper arayışlarını da sürdüren Trabzonspor'a gurbetçi futbolcu Serdar Taşçı'dan mesaj geldi. Aksihar'dan Uğur Demirok ve Bursaspor'dan Serdar Aziz transferlerinde henüz istediği aşamayı kaydedemeyen Trabzonspor, gurbetçi futbolcu Serdar Taşcı'yı gündemine aldı. Rusya Premier Ligi'nde Spartak Moskova formasıyla 12 maçta görev yapan oyuncu için nabız yoklayan Trabzonspor kulübünde Ruslar'ın 6 milyon euro bonserves bedeli istediği belirtildi. Bunun üzerine Karadeniz ekibinin Taşcı'yı satın alma opsiyonu ile birlikte maaşını ödeyerek kiralamak için teklifini yaptığı ve cevap verdiği vurgulandı. Serdar'ın da Trabzonspor'un kendisiyle ilgilenmesiyle ilgili yakın çevresine, "Trabzonspor'un çok iyi bir kadrosu var ve orada oynamak isterim ama sözleşmem sürüyor" dediği öğrenildi.
#eskişehirspor
#erkan zengin
#erkan zengin transfer
#erkan zengin hangi takımda
9 yıl önce