|

F.Bahçe'de bırakacağım

Danimarkalı oyuncunun menajeri Mikkel Beck, futbolcusu hakkındaki spekülasyonların bitmesi gerektiğini belirterek, "Kjaer, F.Bahçe'de fantastik bir sezon geçiriyor" dedi. Kjaer de jübilesini sarı-lacivertli takımda yapmak istediğini söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:19 - 30/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, sarı-lacivertli ekipte başarılı performansıyla dikkat çekerken, adı da Avrupa'nın ünlü kulüpleriyle anılmaya başladı. Son dönemlerde sürekli olarak transfer iddiaları ortaya atılan Kjaer'in menajeri Mikkel Beck, oyuncusunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli savunma oyuncusunun menajeri Beck, bu spekülasyonların bitmesi gerektiğini belirterek, Kjaer'in F.Bahçe'de çok mutlu olduğunu söyledi. Beck, "Kjaer, F.Bahçe'de fantastik bir sezon geçiriyor. Bu nedenle ilgilerin olması gayet doğal. Kjaer, F.Bahçe'de çok mutlu. Şu anda sadece F.Bahçe ile şampiyonluğa odaklandı. Takımın şampiyonluğunu istiyor" ifadelerini kullandı. 27 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusu da "F.Bahçe'de çok mutluyum. Uzun yıllar forma giyebilirim hatta jübilemi F.Bahçe'de yapabilirim" diyerek iddialara son noktayı koydu ve sarı-lacivertli takımda mutluluğunu yineledi.



Final haftalarında kesinlikle hata yapmamalıyız


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira oyuncularla yaptığı toplantıda şampiyonluk yarışında final haftalarına girdiklerini belirtti ve yapacakları her hatanın bedelenin ağır olacağını söyledi. Futbolculardan son maçlarda sahada tam kontrasyonla olmalarını isteyen Portekizli teknik adam, "Herkes her an görev alacakmış gibi hazır olmalı. Tek hedefimiz şampiyonluk ve sezon sonunda hep birlikte mutlu olacağız. Hiçbir maçımız kolay olmayacak" uyarısında bulundu.



Van Persie takımla çalıştı


Süper Lig'de Pazar günü kendi sahasında Osmanlıspor'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Hollandalı futbolcu Robin van Persie, takımla çalışmalara başladı. Sarı-lacivertliler, üç günlük iznin ardından Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Osmanlıspor maçının hazırlıklarına devam etti. Sakatlığından dolayı geçen hafta takımdan ayrı çalışan van Persie'nin, antrenmanın tamamında yer aldığı belirtildi. Milli takımlarda bulunan 12 futbolcunun yer almadığı antrenmanda, sakatlıkları süren Diego Ribas ve Lazar Markovic'in özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi.



Sistem değişiyor görev yerlilerin


Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın ligde kalan maçlarda kadroda yerli oyunculara ağırlık vereceği öğrenildi. Portekizli teknik adamın görev vermeyi planladığı yerlilerin Volkan Demirel, Gökhan, Caner, Mehmet Topal, Alper ve Volkan Şen olacağı belirtildi. Sistem değişikliğinde ise Robin van Persie ve Fernandao 11'de birlikte sahaya çıkacak.



Diego'ya teklifler bekleniyor


Fenerbahçe bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı oyuncu Diego Ribas ile sezon sonunda yollarını ayıracak. Sarı-lacivertli yönetim, yıldız oyuncuyu, Çin ya da Katar kulüplerinden birine satarak iyi bir bonservis bedeli geliri elde etmeyi hedefliyor. Fenerbahçe yönetimi, Diego'yu eğer bonservis bedeliyle satamaması durumunda Emenike'de olduğu gibi kiralık olarak göndermeyi planlıyor. Böylece hem yüksek yıllık ücretinden kurtulacak hem de kulübe gelir sağlanacak.







#Mikkel Beck
#Fenerbahçe
#Simon Kjaer
#Vitor Pereira
8 yıl önce