|

FENER EFKAR DAĞITTI

Karşılaşmaya çok istekli başlayan ve ilk golünü 17. dakikada Lazetiç ile bulan Sarı-Lacivertli takım, rakip kale önünde pozisyonları hovardaca harcadı. Devre 1-0 Fenerbahçe lehine sonuçlandı. 74. dakikada Mirkoviç'in kafasından İkinci golü bulan Sarı-Lacivertliler, 89. dakikada Muzaffer'in golüne engel olamadı.

Yeni Şafak
00:00 - 30/09/2001 Pazar
Güncelleme: 18:25 - 8/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
Denizli: İçimizde rakipler vardı


Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Denizlispor maçının kendileri için zor geçtiğini belirterek, "Bu akşam Denizlispor'dan önce içimizde rakipler vardı'' dedi.



Denizli, takımın üzerinde baskı ve başka etkenlerin olduğunu ifade ederek, "Avrupa'da ve Türkiye'de bu baskıları üstünde hisseden başka bir takım ve futbolcu yok. Buna rağmen bugün kazandık. Bu da güzel bir olay. Fenerbahçe zaman zaman kaybetse de her şeyiyle önemli bir takım'' diye konuştu.



Denizli, bu akşamki maçta gol yollarının dışında çok iyi futbol oynadıklarını ileri sürerek, "Fenerbahçe tarihinde kırılması zor bir rekoru kırdı. Ligde kendi sahamızda 22 maç kazanmak önemli. Bu rekor da kolay kolay kırılmaz'' dedi.



Mustafa Denizli, daha ligin ilk maçlarını yaptıklarını da belirterek, "Futbolcularımın her bakımdan ortaya koyduğu futbol takdire değer. Andersson ve Oktay'ın gol atamama stresi var. Bu futbolcular gol atarak üzerlerindeki baskıyı atarlar ve atacaklar" diyerek sözlerini bitirdi.



STAT:

Şükrü Saracoğlu


HAKEMLER:

Murat Ilgaz **, Gürhan Güneykaya **, Kenan Kozak **


FENERBAHÇE:

Rüştü ***, Mirkoviç **, Mert Meriç **, Mustafa **, Ali Güneş **, Lazetiç ***, Yusuf * (Dk. 66 Johnson **) Ogün **, Abdullah **, Revivo ** (Dk. 87 Rapaiç ?) Andersson ** (Dk. 77 Oktay *)


DENİZLİSPOR:

Abdoulaye **, *akan Çimen **, El Saka **, Bülent **, Ali Tandoğan *** (Dk. 86 Muzaffer **) Ahmet Hassan ** (Dk. 66 Mustafa **) Tolunay **, Levent **, Serdal * (Dk.55 Coşkun **) Timuçin **, Veysel **


GOLLER:

Dk. 17 Lazetiç, 74. Mirkoviç, Dk. 89 Muzaffer


SARI KARTLAR:

Levent, Ahmet Hassan.



Çok gol kaçırdılar


Ligdeki Galatasaray yenilgisi, ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki puan kayıpları ile karışan Fenerbahçe, dün Denizlispor'u Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 2-1 yenerek duruldu. Taraftarının coşkusu ile karşılaşmaya oldukça istekli ve agresif bir oyunla başlayan Sarı-Lacivertliler, 17. dakikada Lazetiç'in attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla bitti. İkinci yarıya da atak başlayan ve bir çok gol pozisyonunu hovardaca harcayan Fenerbahçe, 74. dakikada Mirkoviç'in attığı golle farkı ikiye çıkardı. Maçın 89. dakikasında Ali Tandoğan'ın yerine giren Muzaffer, Denizlispor adına attığı golle durumu 2-1 yaptı ve karşılaşma bu sonuçla bitti.


#Fenerbahçe
#Denizlispor
#Mustafa Denizli
23 yıl önce