|

Fenerbahçe ile Max Kruse anlaşma sağladı

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan ve alacakları için sarı-lacivertli kulübe dava açan Max Kruse ile anlaşma sağlandı. Fenerbahçeli yöneticilerle, Alman oyuncunun avukatları orta yol bularak anlaşmaya vardılar.

12:24 - 29/12/2020 Salı
Güncelleme: 12:42 - 29/12/2020 Salı
DHA
Kruse Fenerbahçe formasıyla çıktığı 23 maçta, 7 gol ve 8 asistle oynamıştı.
Kruse Fenerbahçe formasıyla çıktığı 23 maçta, 7 gol ve 8 asistle oynamıştı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen pandemi arasında Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ederek ülkesi Almanya'ya gitmişti. Sarı-lacivertli yönetimin sunduğu teklifleri kabul etmeyen Kruse, ihtarname çekerek 3 aylık alacaklarının ödenmesini talep ederek konuyu FIFA'ya taşıdı.

Alman futbolcu, 7.5 milyon euro dava açtıktan sonra Union Berlin'e transfer oldu. Karşı atağa geçen Fenerbahçe Kulübü ise yaşanan süreçteki zararlarının giderilmesi için Kruse'ye 18 milyon euro dava açtı.

Anlaşma sağlandı

Gelinen noktada Kruse'nin avukatları ile Fenerbahçe Kulübü bir araya geldi ve tazminat konusunda anlaşmaya vardı. İki taraf da sürecin daha fazla uzamaması ve zarara uğramamak adına orta yol bularak anlaşmaya vardılar.

Alman basını davayı Kruse'nin kazandığını iddia etmişti

Geçtiğimiz günlerde Alman basını, Kruse'nin davayı kazandığı ve Fenerbahçe'nin Alman oyuncuya 7.5 milyon euro tazminat ödeyeceğini iddia etmişti.

#Max Kruse
#Fenerbahçe
3 yıl önce