|

Fenerbahçe'de adalet isyanı

Fenerbahçe’de Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç ile Miha Zajc forma adaleti konusunda isyan bayrağını açtı. Sakat ve cezalı oyuncuların olduğu dönemde dahi düşünülmeyen 4 futbolcu, teknik heyetin forma adaleti konusunda eşit davranmadığını, kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor.

Haber Merkezi
09:43 - 28/11/2019 Perşembe
Güncelleme: 10:07 - 28/11/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Tolgay Arslan, bu sezon Süper Lig'de sadece 5 dakika süre alabildi.
Tolgay Arslan, bu sezon Süper Lig'de sadece 5 dakika süre alabildi.

Fenerbahçe’de eksiklere rağmen forma şansı bulamayan Tolgay Arslan mutsuz. Bu sezon yedek kulübesine hapsolan Tolgay sakatlığı geçtikten sonra kadroda yer aldığı 10 maçın sadece 3’ünde süre aldı, sonradan oyuna girdiği 3 maçta sadece 5 dakika oynadı. Teknik direktör Ersun Yanal ile görüşerek bu konudaki rahatsızlığını dile getiren tecrübeli futbolcu, fiziksel açıdan bir eksikliğinin olmadığını, antrenmanlarda da çok iyi çalıştığını belirterek neden oynamadığını sordu. Teknik heyetin adeta unuttuğu Tolgay’ın düzenli oynamadığı için Ersun Yanal ile arasının da bozuk olduğu gelen haberler arasında.

Geçen sezon ısrarla Tolgay Arslan’ın transfer edilmesini isteyen Ersun Yanal bu sezon tecrübeli futbolcuyu adeta sildi. Sarı-lacivertli ekibe 3.2 milyon Euro’ya mal olan Tolgay bu sezon adeta formayı unuttu. Tecrübeli futbolcu geçen sezon ve bu sezon ligde ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Tolgay Arslan’ın ligde isabetli şutu dahi bulunmuyor. Tolgay, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise bu sezon 90 dakika sahada kaldı ve sarı-lacivertli formayla ilk golünü attı.


Yedek futbolcuların forma rahatsızlığı

Fenerbahçe’de sadece Tolgay Arslan değil yedek kulübesine hapsolan Ferdi Kadıoğlu, Deniz Türüç ile Miha Zajc da forma adaleti konusunda isyan bayrağını açtı. Sakat ve cezalı oyuncuların olduğu dönemde dahi teknik heyet tarafından düşünülmeyen 4 futbolcu teknik heyetin forma adaleti konusunda eşit davranmadığını, kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor. 4 futbolcu teknik heyetin formsuz olsa dahi bazı oyuncuları sürekli oynattığını, ancak kendilerine şans vermediğini dile getirdi. Yedek futbolcuların teknik heyete olan güven duygusunun sarsılmaya başladığı öğrenildi. Fiziksel olarak yetersiz oldukları gerekçesiyle oynatılmadığı öğrenilen Miha Zajc ile Ferdi Kadıoğlu fiziksel yetersizlik gerekçesini kabul etmiyor ve fizik olarak takım arkadaşlarından bir eksiklerinin olmadığını vurguluyor.


#Tolgay Arslan
#Fenerbahçe
4 yıl önce