|

Galatasaray'dan gönderildi Roma'ya transfer oldu

Roma Kulübü'nün, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in görev vermediği A takım antrenörlerinden Tuğberk Tanrıvermiş'i kadrosuna kattığı belirtildi.

Yeni Şafak
10:09 - 28/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 12:03 - 28/06/2018 Perşembe
Diğer
Tanrıvermiş, Prandelli dönemi Galatasaray altyapısında göreve başlamıştı.
Tanrıvermiş, Prandelli dönemi Galatasaray altyapısında göreve başlamıştı.

Igor Tudor gönderilince Fatih Terim, yeni yapılanmada genç antrenör Tuğberk Tanrıvermiş'i ekibine dahil etmedi. Sezon sonuna kadar maaşına almasına rağmen kulüpte herhangi bir görev verilmeyen Tanrıvermiş, sözleşmesi bittiğinde de gönderildi.

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'da beğenilmeyen genç antrenörü Roma transfer etti. Altyapı sorumlularından biri yaptı ve U15 takımını da ona teslim etti.

Roma altyapsındaki ilk yabancı

Roma tarihinde ilk kez bir yabancı antrenörün altyapıda görev yapacağı ifade edildi. Monchi'nin Prandelli, Tudor ve Gomis'ten bilgi aldığı ve genç antrenöre ileride daha önemli görevler vereceği aktarıldı.

Gomis'in performansını artırdı

Avrupa'nın en genç pro-lisansına sahip olan Tuğberk Tanrıvermiş genç yaşta büyük bir sıçrama yaptı. Alt yapıdaki başarının ardından Galatasaray A Takımı'nda yardımcı antrenörlük görevi üstlendi. Kısa zamanda da takımın sevilen isimlerinden biri haline geldi. Her idman sonrası Gomis'i özel olarak çalıştıran Tuğberk Tanrıvermiş, Fransız yıldızın performansını artırdı.

Sosyal medyadan veda etti

29 yaşındaki genç antrenör önceki gün sosyal medya hesabından sessiz sedasız bir veda mesajı yayınladı. G.Saray taraftarına veda etti.

  • Roma'da gelecek hafta göreve başlayacak olan Tuğberk Tanrıvermiş İngilizce, Almanca ve İtalyanca biliyor.

#Tuğberk Tanrıvermiş
#Galatasaray
6 yıl önce