|

Genç yıldız adayı Fenerbahçe'nin gündeminde

Newcastle United’ın U23 takımında oynayan orta saha oyuncusu Yasin Ben El-Mhanni’nin Fenerbahçe’nin radarında olduğu ifade edildi.

Yeni Şafak
14:03 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:43 - 29/01/2018 Pazartesi
IHA
El-Mhanni bu sezon Premier Lig 2'de 6 maçta forma giydi
El-Mhanni bu sezon Premier Lig 2'de 6 maçta forma giydi

Sarı-lacivertlilerin İngiliz ekibi Newcastle United’ın U23 takımında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Yasin Ben El-Mhanni'yi gündemine aldığı öne sürüldü.

Sol kanat, 10 numara ve sağ kanat mevkilerinde forma giyebilen 22 yaşındaki oyuncu, bu mevkilerde geleceği olan futbolcular arasında gösteriliyor.

Sarı-lacivertlilerin kanat mevkilerinde oynayabilen birçok futbolcusu olsa da, El Mhanni’yi kadrosuna katıp takımı güçlendirmek istediği belirtildi.

Premier League 2’de bu sezon sadece 6 müsabakada forma giyen El Mhanni, oynadığı bu müsabakalarda driplingi ve yaptığı isabetli ortalarla dikkat çekti.


Fenerbahçe'ye kiralanabilir

22 yaşındaki futbolcunun gelecek vadeden isimler arasında olmasından dolayı Newcastle bu oyuncuyu satmaya sıcak bakmıyor. El-Mhanni'yi sezonun geri kalanında U23 takımında oynatıp gelecek sezon da as takıma monte etmeyi düşünen siyah-beyazlıların, genç oyuncuyu sadece başka bir takıma kiralayabileceği ve bu takımlardan birinin Fenerbahçe olduğu iddia edildi.

Genç oyuncu
Youtube videolarıyla da ismini duyurmayı başarmıştı;


Hızı ve etkili ortalarıyla dikkat çeken
Fas kökenli İngiliz futbolcunun, oyun stiline dair fikir sahibi olabileceğiniz bir video;



#Fenerbahçe
#Yasin Ben El-Mhanni
6 yıl önce