|

G.Saray'ın bitmeyen Mikel aşkı!

Daha önce de transfer borsasında adı Galatasaray ile anılan Chelsea'nin Nijeryalı orta sahası Obi Mikel, tekrardan sarı - kırmızılıların gündemine geldi.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 23/08/2013 Cuma
Güncelleme: 00:46 - 23/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray'ın bitmeyen Mikel aşkı!
G.Saray'ın bitmeyen Mikel aşkı!

Talksport'ta yer alan haberde; Vitesse'den Marco van Ginkel'i kadrosuna katan Mourinho yönetimindeki Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Mikel'in sarı - kırmızılılara transfer olabileceği iddia edildi.

Napoli'nin de peşinde olduğu öne sürülen 25 yaşındaki yıldız oyuncu için Galatasaray'ın 10 milyon Avro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Haberde; Drogba ve Sneijderli sarı - kırmızılıların, geçtiğimiz sezon yakalanan Şampiyonlar Ligi başarısını tekrarlamak adına kadrosunu güçlendirme çalışmalarında olduğu, Mikel'i transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi.

Mourinho'nun tekrardan Mavilerin başına geçmesiyle forma şansı bulmakta zorlanan John Obi Mikel, geçtiğimiz sezon Chelsea ile 22 maçta forma giymişti.

Nijerya Milli Takımı'ndan Fenerbahçe'li Emenike ve Yobo'nun da takım arkadaşı olan yıldız orta saha, ülkesinin Milli takımı ile 48 maça çıktı, 3 gollük katkı sağladı.

11 yıl önce