|

Güneş'ten Marcelo vetosu

Transfer yapmak için oyuncu satmak durumunda olan ve Lyon'un Marcelo için 7 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeyi planlayan Beşiktaş yönetimine, teknik direktör Şenol Güneş'ten veto geldi. Deneyimli teknik adam, “Marcelo gibisini o fiyatlara bulamayız” diyerek transfere engel oldu

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 08:20 - 15/06/2017 Perşembe
Yeni Şafak
​Güneş'ten Marcelo vetosu
​
​Güneş'ten Marcelo vetosu ​

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta gündem tamamen transfer çalışmalarına yöneldi. Kadroya kimlerin katılacağının yanı sıra hangi oyuncularla yolların ayrılacağı da siyah-beyazlı camiada en çok merak edilen konuların başında geliyor. Gözler ise sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Marcelo Guedes'in akıbetinin ne olacağına çevrildi. Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşılaşılan ve elenilerek yarı finalin kapısından dönülen Fransız ekibi Lyon, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Fransızlar'ın, yaptığı teklifi 7 milyon Euro'ya kadar çıkardığı belirtildi. UEFA Finansal Fair-Play yaptırımı nedeniyle transfer yapmak için oyuncu satmak durumunda olan siyah-beyazlı yönetim, oyuncunun satışına sıcak baksa da teknik direktör Şenol Güneş'in buna karşı çıktığı ifade edildi.

ALTERNATİFİ RODRİGO MOLEDO

Yönetim, Lyon'dan gelen teklifi ilk önce Şenol Güneş'le paylaştı. Deneyimli teknik adamın bu konudaki tavrı son derece net oldu: “Satmayın!” Güneş'e, Marcelo için teklif edilen bonservis bedelini hatırlatan ve “Yerine yenisini alır takviye ederiz hocam” diyen yönetime, Güneş'in cevabı aynı oldu. Deneyimli teknik adam, “Uzun boylu, hava toplarına hakim, hızlı ve sert futbol oynayan bir stoper istiyorum. Bu özellikler Marcelo'da var. O giderse, bir stoper ihtiyacımız daha doğar. O fiyatlara aradığımız özelliklere sahip iki stoper birden alamayız” dediği belirtildi. Yönetim, ise teknik adamın bu tavrı karşısında Lyon'la görüşmeleri askıya aldı. Güneş, Marcelo'nun satılmasına ikna olur ise alternatifinin Yunanistan'da Panathinaikos forması giyen Rodrigo Moledo olduğu belirtildi.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Marcelo
7 yıl önce