|

Her şey iyi gidiyor

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Süper Lige hazır olarak girmek için yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek, “Şu anada kadar hiçbir sakat vermememiz ve her şeyin yolunda gitmesi bizim lehimize. Lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz” dedi. İldiz, yabancı oyuncuları Hassan Wasswa'nın da sorunun çözüldüğünü kaydetti.

00:00 - 25/07/2010 Pazar
Güncelleme: 01:02 - 25/07/2010 Pazar
Yeni Şafak
Her şey iyi gidiyor
Her şey iyi gidiyor

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ikinci etap çalışmaları için Bolu'da kampa girdi. Teknik Direktör Yücel İldiz, kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini söyledi. Hazırlık maçları yaparak eksikleri gidereceklerini söyleyen İldiz, “Yoğun bir tempo içerisinde çalışıyoruz. Bütün takımlar gibi lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Şu ana kadar hiçbir sakat vermememiz ve her şeyin yolunda gitmesi bizim lehimize işliyor” diye konuştu.

Şimdilik transferi kapattıklarını ancak ihtiyaç olursa oyuncu alabileceklerini söyleyen İldiz, “Şuana kadar gereken takviyeler yapıldı. Eksiklik görürsek yönetici arkadaşlarımız gereğini yaparlar. Ancak şuan da her şey iyi gidiyor. Sorunumuz yok. Bir de Hassan Wasswa belirsizliği vardı. O da çözüldü. Hassan zaten bizim oyuncumuzdu. Kendisi sadece kontenjan sıkıntısı olduğu için bize katılamadı. Bugünden itibaren bizle çalışmaya başlayacak” şeklinde konuştu.


Eskişehir stoper arayışında

Eskişehirspor Asbaşkanı Mesut Hoşcan, stoper arayışlarını sürdünüğünü belirtti. Hoşcan, “Stoper transferi için girişimlerimizi sürüyor. Zapotocny'yi transfer etmek için Beşiktaş Kulübü ile görüşüyoruz. Biri Rusya'dan olmak üzere iki stoper daha izliyoruz. İtalya'nın Milan takımıyla da görüşmelerimiz sürüyor” dedi.





14 yıl önce