|

Her şeyin zamanı var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, az süre aldıkları için moralsiz oldukları söylenen yeni transferlerle görüşerek, “Önümüzde çok önemli maçlar var. Hepinizden faydalanacağım” diyerek güven verdi. Güneş'in kadroda düşünmediği Beck ise Stutgart'a transfer oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/08/2017 Perşembe
Güncelleme: 03:54 - 31/08/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Her şeyin zamanı var
Her şeyin zamanı var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yedek kaldığı için mutsuz olan futbolcularına moral verdi. Güneş'in kadro istikrarı konusundaki tutumu, yeni transferlerin kulübede beklemesine sebep olsa da, deneyimli çalıştırıcı, oyuncularıyla yaptığı görüşmede güven verdi. Şampiyon takımın birbirini tanıdığı için birlikte oynadığını belirten Güneş, “Herkesin süre alacağı zaman gelecek” dedi. Önlerinde ağır bir Şampiyonlar Ligi süreci olduğunu söyleyen 65 yaşındaki teknik adam, “Sizlerin ne kadar büyük oyuncular olduğunuzu biliyorum. 'Yedek kalıyorum, az süre alıyorum' diye sakın moralinizi bozmayın. Takıma olan uyumu yakaladığınız andan itibaren hepiniz forma giyeceksiniz" dedi. Beşiktaş'ın Süper Lig'in ilk 3 maçından 7 puan alıp 2. sıraya yerleşmesine rağmen oynanan futboldan memnun olmayan Güneş, “Yaş ortalaması yüksek bir takımız, dolayısıyla form tutmamız biraz zaman alacak. Yeni transferler de bu süreye kadar uyum sürecini atlatmış olurlar. Elimdeki tüm oyunculardan maksimum seviyede faydalanacağım” ifadelerini kullandı. Teknik direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz yıllarda da Mario Gomez, Vincent Aboubakar gibi isimleri bir süre yedek otutturmuş, oyuncular istediği form düzeyine geldikten sonra ilk 11'de sahaya çıkarmaya başlamıştı.

ANDREAS BECK, STUTGART'TA

Siyah-beyazlı takım, Alman sağbek Andreas Beck ile yollarını ayırdı. 2 yıl önce Hoffenheim'den Beşiktaş'a gelen Alman futbolcu, eski takımı Stuttgart'a transfer oldu.Beşiktaş ile Alman kulübü arasında yapılan pazarlıkların ardından 2 milyon Euro'ya el sıkışıldı. Beck bu sezon özellikle Konyaspor ile oynanan Süper Kupa ve ligdeki Kasımpaşa maçlarında sergilediği vasat performansın ardından Güneş'in gözünden düşmüştü. Tecrübeli çalıştırıcı, Bursaspor ile oynanan son lig maçında sağ bekte Adriano'ya görev vermişti. Beşiktaş'ta 52 resmi maçta oynayan Beck 1 gol attı.

#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce