|

'İdmanlarla dalga geçiyor'

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin istifası gündemdeyken spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Sarı-Kırmızılı kulüpte yaşanan zorlu sürece dair bir iddiada bulundu.

Yeni Şafak
13:25 - 29/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:39 - 29/02/2016 Pazartesi
Diğer

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Mustafa Denizli ve Wesley Sneijder hakkında önemli bir iddiada bulundu. NTV Spor'daki Spor Servisi programında konuşan Demirkol, şunları söyledi:



'Sneijder, Denizli'nin antrenman teknikleriyle dalga geçiyor'

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in Mustafa Denizli'den memnun olmadığını söyleyen Demirkol, “Sneijder, Mustafa Hoca'nın antrenman teknikleriyle dalga geçiyor ve bunu yönetime de söylüyor. Takımın doğru düzgün antrenman yapmamasından ve bir taktiklerinin olmamasından dolayı şikayetçi. Muhtemelen bunu Denizli'ye de söylüyordur. Yönetim de Sneijder'e takımın başına kimi getirelim diye soruyor. Mustafa Denizli'nin haberi olmadan alt yapının başına Sneijder'in önerdiği başka bir isim getirildi” dedi.





'Santrafor'un sıfır hatta eksi'

Mustafa Denizli konusunda yanıldığını söyleyen Mehmet Demirkol, “Denizli'nin en büyük hatası yardımcı almaması oldu. Birçok şeyle uğraşmaktan işini yapamıyor” dedi. Galatasaray'da çok fazla eksiğin olduğunu belirten Demirkol, “Tempo yok, savunma yok, santrafor yok. Artık başka bir şey bulmaları lazım. Santrafor'un sıfır hatta eksi, sen Gaziantep maçında Emre Çolak'ı oyuna alacakken vazgeçip Denayer'i sokuyorsun. Tamam Carole'un sakatlığı oldu ama o an sahada bek oynayabilecek bir sürü oyuncu vardı. Sana gol lazım” ifadelerini kullandı.



Mehmet Demirkol, programın ardından kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla haberin kanıtlarının elinde olduğunu söyledi.









#mustafa denizli
#mehmet demirkol
8 yıl önce