|

Kaptanlara özel görev

Şampiyonluk yarışı bu sezon çok daha zorlu bir hal alırken, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş takımın moralini en üst seviyede tutmak istiyor. Takım kaptanlarıyla görüşen deneyimli teknik adam, “Bütün arkadaşlarınızla tek tek ilgilenin” talimatı verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/01/2018 Salı
Güncelleme: 04:49 - 30/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Vagner Love, İstanbul'a geldi."
Vagner Love, İstanbul'a geldi."

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son yıllarda pek görülmeyen biçimde zorlu bir hal aldı. 7 takımın 30 ve üzeri puanlarla rekabetin içinde olduğu lig yarışı, bundan sonraki haftalarda da zorlaşarak devam edecek gibi görünüyor. Kalan haftalarda takımın moralini yüksek tutmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanlarıyla özel bir görüşme yaptı. Takım içerisinde sorunlu ve moralsiz oyuncu bulunmasını istemeyen deneyimli teknik adam, başta Tolga Zengin olmak üzere, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal ve Atiba ile bir toplantı yaptı. Kaptanlardan, tüm takım arkadaşlarıyla yakından ilgilenmelerini isteyen Güneş, “Zorlu bir periyoda girdik. Yönetim kurulu, üzerine düşeni yaparak ücretlerin tamamını ödedi. Şimdi sıra bizde. Üzerimize düşen görevi yerine getirerek sezon sonu şampiyon olmalıyız. Arkadaşlarınızın her türlü sorunuyla ilgilenin. Maddi, manevi, ailevi bir durum olursa ve çözemezseniz biz de devreye gireriz. Takımdaşlık, arkadaşlık en üst noktaya çıkmalı. Bunu sizden özel olarak istiyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ'İN YÜZÜ GÜLÜYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in, devre arası kampındaki moralli hali devam ediyor. Kamp boyunca hem takımla hem de basın mensuplarıyla şakaşalan ve güler yüzüyle dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, Antalyaspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle birlikte daha da moralli hale geldi. Bu rahatlığın takıma da yansıdığını gören Güneş, kaptanların da devreye girmesini istedi. Teknik direktör Güneş ile görüşen kaptanlar, daha sonra takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaptı. 3. şampiyonluğa ulaşmanın en etkili yolunun takım olmaktan geçtiğini ifade eden kaptanlar, “Tesislerde, maçlarda ya da özel hayatınızda yaşadığınız her hangi bir sıkıntıyı bizimle paylaşın. Biz bir takımız ve her zaman birbirimize destek olacağız. Kimse kendisini yalnız hissetmesin. Bundan sonra daha fazla birlikte vakit geçirelim” dediler. Özellikle takıma bu yıl katılan oyuncuların da kendilerine gösterilen yakınlıktan memnun oldukları ifade edildi.

KARŞILIĞINI VERMELİYİZ

Beşiktaşlı taraftarların takıma her zaman destek verdiğini ve kendilerinin de bunun karşılığını vermeleri gerektiğini ifade eden kaptanlar, “Yaz-kış, içeride-dışarıda her zaman bizi destekliyorlar. Bize sevgilerini gösteriyorlar. Biz de onları mutlu etmek için 3. şampiyonluğa ulaşmalıyız” dediler. Yönetim kurulunun geçtiğimiz hafta takımın tüm alacaklarını ödemesi de toplantıda gündeme geldi. Bu konuda mutlu olduklarını dile getiren takım kaptanlarının, arkadaşlarına, “Yönetim verdiği sözü tuttu. Biz de hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine verdiğimiz sözü tutmalıyız” şeklinde konuştukları öğrenildi.

Vagner Love'da işlem tamam

Beşiktaş’ın, transferi için Aytemiz Alanyaspor'la anlaşmaya vardığı Vagner Love, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulüple 2.5 yıllığına el sıkışan Brezilyalı golcünün bugün kendisini siyah-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza ataması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, Love ile görüşmelere başlandığını KAP'a gönderdiği bir yazıyla resmen açıkladı. Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü için Akdeniz ekibine 4 taksit halinde 3 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Vagner Love ise bu sezon 950 bin Euro, önümüzdeki sezon ise 2 milyon Euro garanti ücret kazanacak. 33 yaşındaki golcü önümüzdeki sezon 25 maçta forma giyerse, sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Siyah-beyazlı kulüp, Vagner Love'un transferini, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile duyurdu. "Aşk sadece filmlerde olur derler, bizse Come to Beşiktaş diyoruz" sözlerinin yer aldığı videoda, Love'un Monaco formasıyla attığı goller yer alıyor. Brezilyalı golcünün, Beşiktaş'ın bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta, tribünde olması bekleniyor.

  • Kartal'ın kupada konuğu G.Birliği
  • Süper Lig’in ikinci yarısına Antalyaspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle başlayarak şampiyonluk yolunda 2 önemli virajı geçen Beşiktaş, bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında saat 20.30'de Gençlerbirliği’ni konuk edecek.Siyah-beyazlılar, avantajlı bir skor elde ederek rövanşa rahat çıkmanın hesaplarını yapıyor. Karşılaşmada hakem Serkan Çınar düdük çalacak.
Mitrovic, Brugge'a resmi imzayı attı

Beşiktaş'ın, Club Brugge'a kiraladığı Matej Mitrovic, yeni kulübüne resmi imzayı attı. Brugge, Beşiktaş’a 400 bini garanti, 100 bini de performansa bağlı olmak üzere toplam 500 bin Euro ödeyecek. Mitrovic'in satın alma opsiyonu ise 4.5 milyon Euro olarak belirlendi.

#Beşiktaş
#Vagner Love
#Transfer
6 yıl önce