|

Kavga gürültü olmayacak

Bodrum Kaymakamı''nı ziyaretinde konuşan Beşiktaş Başkanı, Fenerbahçe derbisinin centilmenlik içerisinde geçmesini diledi

.
00:00 - 28/02/2013 Perşembe
Güncelleme: 01:11 - 28/02/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Kavga gürültü olmayacak
Kavga gürültü olmayacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hafta sonu yapacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, ''Maçın hak edenin kazanacağı şeklinde gelişmesini istiyoruz. Biz hep söylüyoruz, şerefiyle oynayan, hakkıyla kazanan bir kulübüz, öyle olmaya da devam edeceğiz'' dedi. Tatil amacıyla Bodrum''da bulunan Fikret Orman, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan''ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maçın zorlu bir mücadele, tarihi bir maç olacağını belirterek, ''İnönü Stadı''nda inşallah oynanan son derbi olacak. Öyle de bir önemi var. Centilmenlik içerisinde kavgasız, gürültüsüz bir maç olmasını diliyoruz'' değerlendirmesini yaptı. İnönü Stadı''nın yeni ismiyle ilgili spekülasyonların doğru olmadığını belirten Orman, İnönü Stadı yıkıldığında Saracoğlu''nda oynamayı kendisinin de istediğini dile getirdi.

Kartal''a bir iyi 3 kötü haber!

Beşiktaş, derbinin hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Siyah-beyazlıların çalışmasına, tedavilerine devam edilen İsmail, Uğur Boral, Cenk ve soğuk algınlığı geçiren Hilbert''in katılmadığı, Almeida, Veli, Den-tinho, Oğuzhan ile Necip''in ayrı çalıştığı belirtildi. Kulüp Dok-toru İsmail Başöz, sakatlarla ilgili yaptığı değerlendir-mede Necip, Dentinho ve Oğuzhan''ın durumlarında bir değişiklik olmadığını ve derbide forma giyemeyeceklerini açıkladı. Veli Kavlak''ın ise derbide sahada olacağı belirtildi.

Derbinin hakemi Mete Kalkavan

Haftanın en kritik mücadelesi olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Mete Kalkavan atanırken bu genç hakemin kariyerindeki ilk derbi olacak. Zorlu derbide düdük çalacak Kalkavan, şu ana kadar Beşiktaş''ın ve Fenerbahçe''nin de 2 karşılaşmasını yönetirken ezeli rakipler hiç 3 puan sevinci yaşayamadı.


11 yıl önce