Manisa FK gözünü play-off'a dikti
15:23, 01/03/2026, PazarG: Güncelleme: 15:23, 01/03/2026, Pazar
DHA

Manisa ekibi ligde 9. sırada yer alıyor.
Manisa Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Ahmet Pektaş, Çorum FK maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Trendyol 1. Lig'de üst üste Bandırmaspor ve Bodrum FK (D) galibiyetleriyle 40 puana ulaşan ve play-off hattına yaklaşan Manisa Futbol Kulübü yarın 28. haftanın kapanış maçında evinde Çorum FK ile karşı karşıya gelecek. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Ömer Tolga Güldibi'nin yöneteceği maç saat 20.00'de başlayacak.
Manisa FK'da Mustafa Dalcı'nın istifa etmesinin ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Ahmet Pektaş, 3'te 3 yapacaklarına inandığını söyledi. Rakipleri Çorum FK'nın play-off hattında olduğunu hatırlatan Pektaş, "Rakibimizle aramızda 7 puan fark var. Evimizde kazanıp farkı 4'e indirmek istiyoruz. Play-off hattına çok yakınız, çıkışımızı sürdürüp hedeflediğimiz yere gelmeyi amaçlıyoruz dedi.
Sezonun ilk yarısında Çorum'da oynanan maçı Manisa FK 3-1 kaybetmişti.

Spor
Bodrum FK nefes aldı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.