|

Mehmet Atalay oğlunu evlendirdi

Türkiye'nin ünlü spor adamlarından Mehmet Atalay'ın oğlu Mücahit Atalay, hayatını Zeynep Görücü ile birleştirdi. Genç çiftin nikah törenine spor ve siyaset dünyasından bir çok ünlü isim katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 02:46 - 31/05/2016 Salı
Yeni Şafak

Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü, spor adamı Mehmet Atalay'ın oğlu Mücahit Atalay, hayatını Zeynep Görücü ile birleştirdi. Ataköy Sheraton Otel'de yapılan düğün töreninde genç çiftin nikah şahitliğini Başbakan eski yardımcıları ve TBMM eski Başkanları Bülent Arınç, Mehmet Ali Şahin ile gazetemizin yönetim kurulu üyesi ve Trabzonspor eski başkanlarından Nuri Albayrak ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yaptı.







Çiftin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kıyarken, nikah töreninde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı Yavuz Kocaömer, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Malatyaspor eski Başkanı Hikmet Tanrıverdi, eski futbolcular Fatih Tekke ve Necati Ateş'in yanı sıra spor ve siyaset dünyasından bir çok ünlü isim yer aldı. Nikah töreninde bir konuşma yapan Mehmet Atalay, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#Zeynep Görücü
#Mehmet Atalay
#Mücahit Atalay
8 yıl önce