|

Mehmet Güven o anları anlattı

Mehmet Topal’ın Osmanlıspor ile 0-0 biten maçın ardından kameralara yansıyan görüntüleri gündem olmuştu. Topal ile birlikte fotoğraf karesinde yer alan Mehmet Güven o anları anlattı.

Yeni Şafak
14:51 - 4/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:51 - 4/04/2016 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın Osmanlıspor beraberlerliğinin ardından yaşadığı üzüntü tartışma konusu oldu. Maçtan sonra Teknik direktör Pereira oyuncusunu eleştirmişti. Mehmet Topal ile aynı karede yer alan Mehmet Güven o anları Sporcope'a anlattı.



Kadıköy'de oynanan karşılaşmada sahanın en çok koşan isimleri arasında yer alan Mehmet Topal, maçın 0-0 bitmesinin ardından sahaya çöküp kaldı. Takımının 2 puan kaybetmesine üzülen Milli futbolcu, gözyaşlarına engel olamadı. Bu durumunu gören Osmanlısporlu Mehmet Güven, Topal'ın yanına giderek kendisini teselli etti.



'Ağladığını görmedim, sadece çok üzüldü'

Galatasaray'dan Mehmet Topal'ın takım arkadaşı olan Mehmet Güven o fotoğrafla ilgili olarak “Mehmet Topal'ı o halde görünce ben de çok üzüldüm ve kendisini teselli ettim. Ailecek yakından görüştüğüm arkadaşım. Kendisi çok hırslı çok başarılı bir futbolcu. Savaşarak oynuyor. Herşeyini veriyor. Sonuç böyle olunca da yediremiyor. Ben ağladığını görmedim sadece çok üzüldü" dedi.




'Fenerbahçe iki puana üzüldü'

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu değil sadece iki puan kaybettiğini söyleyen Mehmet Güven “lig yarışı hala devam ediyor. 7 hafta daha var. Puan kayıpları yaşanacaktır. Biz 1 puana sevindik, Fenerbahçe 2 puana üzüldü." şeklinde konuştu.



Osmanlıspor'un bu sezonki çıkışını da değerlendiren Güven “Şükürler olsun çok iyi bir seri ve form yakaladık. Amacımız bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek" ifadesini kullandı.






#Futbol
#Fenerbahçe
#Osmanlıspor
#Mehmet Topal
8 yıl önce