|

Melo Las Vegas'ta kavgaya karıştı

Restoranda karşılaştığı eski futbolcu Coşkun Birdal ve arkadaşı Ayhan Erdoğan'ın, 'Şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıt göstermesine sinirlenen Felipe Melo kavgaya tutuştu... Olay üzerine çağrılan polis tutanak tuttu. Coşkun Birdal, 'Yabancı oyuncudur, böyle bir olaya güler geçer sandım' dedi.

Hürriyet
00:00 - 4/06/2014 Çarşamba
Güncelleme: 10:04 - 4/06/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Melo Las Vegas'ta kavgaya karıştı
Melo Las Vegas'ta kavgaya karıştı

YER: ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kenti... Tarih: 30 Mayıs 2014 Cuma... Tatil için bulundukları kentte, kaldıkları Julian Serano-Aria otelinin restoranına inen eski futbolcu Coşkun Birdal ve arkadaşı Ayhan Erdoğan ile eşleri, hemen arka masalarında oturan Galatasaraylı Felipe Melo ile karşılaşır.

Koyu Fenerbahçeli Ayhan Erdoğan'ın aklına, Melo'ya muziplik yapmak gelir. Hemen bir kağıda 'Şampiyon Fenerbahçe' yazıp, Birdal'ın yanına oturur ve eşinin objektifine poz verir. Amaç yazıyla arkadaki Melo'yu aynı karede göstermektir.

Sonra sıra espriyi Melo'ya yapmaya gelir... Bu kez 'Şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıt Melo'ya gösterilir. Ne olursa, ondan sonra olur.

Müşteriler şaşkın!

Yazıyı gören Melo bir anda çılgına döner ve ortalık karışır. Yerinden fırlayan Brezilyalı, Birdal ve Erdoğan'ın üzerine yürür. Tekmeler havada uçuşurken, restorandaki müşteriler bağrışmaya başlar.

Melo'nun sinirini iyi bilen koruması Carlao Souza, araya girip tarafları ayırır. Birdal ve Erdoğan saldırıya uğradıklarını belirtip polis çağırır. Şikayetçi olduklarını bildirirler. Polis, işlem yapar. Tutanak tutulur ve Melo kendi oteline gider.

Melo'dan şikayetçi

Arkadaşı ile birlikte Melo'dan şikayetçi olan Coşkun Birdal, 'Yapılan sadece espriydi. Ben bir yabancı futbolcu böyle bir olaya güler geçer sandım. Şaşkınım. Her şey Las Vegas polisinin kayıtlarında var' dedi. Birdal, Felipe Melo ile yaşadığı olayı sorduğumuzda, öncelikle adının böyle bir konuda geçmesini istemediğini söyledi.

10 yıl önce