|

Melo'nun yerine Gökhan İnler

Galatasaray, takımdan ayrılmak isteyen Felipe Melo'nun yerini Napoli forması giyen Gökhan İnler ile doldurmayı planlıyor. Futbolun patronu Cüneyt Tanman, iki oyuncunun durumunu görüşmek için İtalya'ya gitti.

Yeni Şafak
16:03 - 10/07/2015 Cuma
Güncelleme: 16:10 - 10/07/2015 Cuma
Diğer

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, Gökhan İnler ve Felipe Melo konusunu çözümlemek için İtalya'ya gitti. Tanman, öncelikle Melo'nun Inter'e transferi için İtalyan temsilcilerle bir araya gelecek. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini daha once teknik ekibe söylemişti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Melo'ya 20 Temmuz'da başlayacak ikinci kampa kadar süre tanımış ve son kararını vermesini istemişti.



NTV Spor'da yer alan habere göre; Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kadroda görmek istediği Felipe Melo'nun Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Tanman, yıllık 3.1 milyon euro kazanan tecrübeli futbolcu için olumlu sonuç aldığı takdirde Gökhan İnler temaslarını hızlandıracak.



İngiltere'den Watford'un teklifini Galatasaray için reddeden Gökhan Inler için ise Napoli 4 milyon euro'luk bonservis bedeli istiyor. Sarı-kırmızılılar, pazarlıkla fiyatı indirmeyi amaçlıyor. Futbolcuya yıllık 2.5 milyon euro vermeyi düşünen Galatasaray, 20 Temmuz'da başlayacak kampa Gökhan İnler'i yetiştirmeyi planlıyor.



#felipe melo
#gökhan inler
#transfer
#galatasaray
#cüneyt tanman
9 yıl önce