|

Mustafa Cengiz: Emre Akbaba için 4 milyon euro ödeyeceğiz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba'yı 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında 4 yıllığına transfer ettiklerini açıkladı. Cengiz transfer süreci ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
19:18 - 17/08/2018 Cuma
Güncelleme: 19:45 - 17/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Alanyasporlu Emre Akbaba, Galatasaray ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Alanyasporlu Emre Akbaba, Galatasaray ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre Akbaba'nın transfer detaylarını düzenledikleri basın toplantısında açıkladı. Cengiz, oyuncunun bonservisi için ödenecek rakamla ilgili soruya da cevap verdi.

Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Taraftarın istediği futbolcunun transfer edilmesini ben de çok istiyorum çünkü ben de taraftarım. Farkımız, biz onlar adına sorumluluk taşıyoruz. Biraz daha dikkatli olmak durumundayız. Kaynaklar kıt, ihtiyaçlar sınırsız. Hiçbir zaman hiçbir şey yeterli değildir. Dünyada yaratılmış hiçbir kul tek başına yeterli değildir. Galatasaray da, Manchester United da, Barcelona da şu an için yetersizdir. Her gün kendisini yenilemek zorundadır. Asla rakiplerimize ince bir laf atma niyetinde değilim. Rakibe saygı, kendine saygıdır. Bizim kendimize saygımız yoksa, rakibe de saygımız yoktur. Herkes bildiği gibi davranır, biz bir şey diyemeyiz. Gelelim Emre transferine. Aldığımız duyumlar, açıkça sergilenen tavır, bir Galatasaraylı duruşu. Biz kendisine teşekkür ederiz. Profesyonel dünyada böyle şeyler artık kalmadı. Tüfek icat oldu, mertlik bozuldu. Gösterdiği duruştan dolayı Emre Akbaba'ya teşekkür ediyoruz. İnşallah tamamen finalize olur ve sevgili Emre Akbaba'yı taraftarımız karşılar. Emre Akbaba transferinin doğru değerde olduğuna inanıyorum. Öyle değerler vardır ki sanat eseri gibidir, paha biçilemez. İnşallah Emre de bir sanat eseri gibi ışıldar."



#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Emre Akbaba
6 yıl önce